Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 5, 2011

Mommy with Other models...

Sambungan...

Sorry..this is last saya post entry sebegini...
(blog saya..saya punya suka la..kikikik..gurau je...)

Okla..ni adelah beberapa gambar yang boleh dimuanaik ke dlm blog ini tanpa prejudis...huhuhu...

Jadi saksikanlah k..

Upppsss..pada sesapa yang berminta dengan collection Minaz ni boleh segera ke website

Atau..

Boleh datang sendiri saksikan secara live collection yang ade..
(saya pasti akn rambang mata punya sebab semua cantik2)

kat Bangi..

Full address pon boleh dapat kat website diorang tau...

Jgn lupe borong k...hihihi...




ok..waktu ni ade short rehearsal before event start..

Time ni saya dah berdebar ya amat sebab tak penah buat runway runway ni infact jadi model pon saya tak pernah!!!huhuhuhu..


at the back stage..suma Cantikk kan...All models involved on that day...


time ni sesi bergambar with VVip n owner..


Bergambar lagikkk...hihihi..


with crew of minaz yg bertugas hari tu..suwiittt je outfit diorang kan...


Photo session..


Finale...


Ita..inilah tuan punya semua gambar yang ade ni..

Photographer tak siap kan gambar lagi..


Klik..klik....


VVIP terdiri daripada anak PM kita Nazif Dato'Seri Mohd Najib Tun Razak...
(yg pakai blazer dlm dia pink tu..sporting giler..cakap thema pink pon dia pakai kemeja pink jugak..)

dan Setiausaha Sulit PM..Dato'Zakiah..yg berambut pendek tu..

(kenalan Pakngah saya a.k.a. Ayah Owner Minaz)


Modellss yg gojesss..


Kak Misha with Ita...
Kak Misha ni umur dah 31 tau..tapi tetap maintain gituuu..


Ita with Alin..
(adik-adik saya ni)


Finale round..


Najwa Latiff yang popular kat YouTube..serious suara dia sedap sangat..merdu n lunak..
(kalah Yuna..oppsss...umur baru 16 tahun )


Cantekk sangat!!Colourfull!!

Last but not least saya bergambar dengan idols sy in modelling...


WIth Fatheen (Gadis Melayu 3-Host Nasi Lemak Kopi O) ..down to earth person n tak sombong langsung!!!Best dpt kenal Fatheen yg sgt gojess..Umo baru 24...

Right with Ara Rara..Model tudung Fareeda...Umo baru 25 kalo tak silap..pon sgt baik n tak sombong..Best sgt..Comel pulak tu..haih untung dapat co operate dgn diorang berdua ni..huhuhu...

Dan ini adalah peminat sy..Chewahh tadela..cousin saya a.k.a. adik owner Minaz ni..CikNadyaHAmid..Chumell kan dia..hihihihi




So ini sahaja yang dapat saya ceritakan pengalaman pertama saya jadi model..kelakar pon ade berdebar pon ade dan paling penting pengalaman yang paling tak dapat dilupakan..Seronot!!!





Photobucket

6 comments:

SSulieana said...

x puas la tgk...papepun u look sooo gojessss toooo!!!!

MommyAqil said...

hihihi...tima kasih Sue..Biasa je la..awk pon gojess tau!!Even dah ade dua ank...

kayzie said...

waduh2..mummyaqil sangat shantekk..suka la tengok sume picca..

MommyAqil said...

thanks Kayzie..Ala Mommy biasa je la..Kayzie pn shantekk ape..cumel lagi...

munna said...

suka tgk warna baju2 tu colourfull..model pun suka juga semuanya gorjes

MommyAqil said...

Tima Kasih kak Munna..Aida biasa je tp model lain mmg hot sgt..cantekk..Nanti singgah la tgk website tu ye kak munna..hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget