Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 26, 2013

Kindy Aqil ~ Options ~ (I) Brainy Bunch Bandar Kinrara

Sebenarnya..

Saya belum Finalised lagi Kindergarten mana yang Aqil akan belajar Tahun Depan..

Genius Aulad adalah salah satu option yang ada..

Seterusnya..saya ligat men survey lagi...hehee..

So here's some info of Brainy Bunch Bandar Kinrara:


details of our registration fees are as below:

Annual Reg. Fees (Once a year) - RM 1060

+

2 x Monthly Fees (Jan + Nov 2014)

Regular (8am - 12 noon) - RM350
STAR (8am - 3pm) - RM650
Full Day (8am - 6.30pm) - RM750

+

Little Scientist Fees (once a year) 5yrs old - RM200

+

School uniform - RM50
Sports Uniform - RM50

+

Sports Day - RM100
Field trips - RM100
Graduation/Year end concert - RM150

Should u have any inquiry, pls call me at 019-2681427 (Aunty Afzan).

Tq.




Huhuhuhu...menangis mak tengok Monthly fees nya..RM350 for 3 n half hour?

uhuk..memang tak la kot nak hantar Aqil kat sini walaupun memang sangat tip top dia punya prestige of school..

Environment pon bersih (corner lot)

Classroom pon besar..

TAPI..

Mak tak mampuuuuu..

huhuhu..


Brainy Bunch Bandar Kinrara



Best kan tengok?

tengok je lah mampu kot..

huhuhu..

Next OPTION

v



v



v



v



v


v



v


SMART READER KIDS!!

(after saya pergi Open Day on 5th October 2013 ni baru saya share findings ye!)

LITTLE CALIPHS

(Nanti saya share lagi dan lagi ye..)


Photobucket

5 comments:

Cik Cammy Lia said...

klo sy pon xmmpu..hrga klhkn gaji yg ad cmno hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau sy pn xmampu rasanya
mampu tgk jer hahaha

aTieYusof Family said...

wah! dah survey siap2 utk Aqil..bagusnya.. sana byk juga pilihan kinder garden Aida.. klu sini ermm susah..pilihan pn tak byk...:)

aanie said...

hohoho...mahalnya...mak x mampu....:(

adam nanti anta kemas je la....hehe...

Lily@MamaZaraZareef said...

kalau kat rumah lame akak kat bdr puteri tuh, ada jek BBIM baru bukak kat sane..tp tak sangka mahal sungguh yuran die kan..utk whole day session rm750??? akak pon tak mampuuuuuu..hukhukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget