Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 25, 2013

25.09.13 - Medina Amani - 8 bulan Sudah!

25.01.13 – 25.09.13 – 8 Months Old!





Alhamdulillah..Anak mommy dah besar..How time flies.. (CEPATNYAAA!)

Semoga membesar menjadi anak yang solehah..Amin..

Milestone :-
Masih sama dengan 7 months punya Milestones..
Dah boleh duduk..merangkak dengan laju…Panjat –panjat sana sini..FENING mommy…dah la selalu jatuh-jatuh…Bila jatuh.. UUWaaaaaaa..sampai bengkak mata..hahah..anak girl kan harus cengeng lebih..hihihi..

Bile dah jalan nanti,tak tau lah Mommy camana..Confirm Mommy makin kurus sekurus-kurusnya..huhuhu..



So far..Medina ni belum lagi menyerupai Abang Aqil dia…Belum mewarisi sifat memunggah Daddy..Kalau Abg Aqil dulu, time merangkak2 ni lah dah rajin bukak semua laci..bukak semua cabinet and PUNGGAH!! Rumah confirm jadi tunggang langgang!hehe..

Tapi Medina sekarang..Rumah masih ter kemas rapi!!Alhamdulillah..Kalau bersepah dengan toys pon Abang Aqil akan tolong kemaskan..Gud Boy lah abang ni..Nak tau dia humban semua toys kat mana after main?




Kat rumah dia laaa..ni rumah Dia..Untung ade Khemah ni..useful betul!!hihi

Thanks Mak Ngah Azura, kasi RUMAH ni kat Aqil..heheee..



Bonding Moment!!







9 comments:

Cik Cammy Lia said...

abg dh bsr mestilah pndi jaga adik hihihi..

Suliana said...

comel. bulat2.. risau tgk aqil pegang adik dia. larat ke tu.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

medina comel..bam2....cantik rumah abg aqil :-)

Sherwieyna Muzzawer said...

Cepat je kan anak-anak kita membesar mami. i tengok medina pun dah makin lasak gituuuu..hehe

kayyana said...

comelnye medina.. sihat sungguh.. hihihi... pandai abg jg adik yerk.. mcm yana anak yg sulung tu pun suke beno dukung adik die.. kadang kadang adik die rimas betul ngn abg yg suke beno dukung adik ni. hihihi

Cik Puan Rara said...

wow 8 bulan dh boleh merangkak.cepat nya~ salam kenal dr rara =)

norey said...

cepat btul masa berlalu..skejap je..tup tup dah merangkak..kemudian dah berjalan..kemudian berlari..nanti medina besar sikit..dah bolehlah abg main bersama²...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cepat jer masa berlalukan..dah 8 bulan dah Medina..moga terus membesar dengan sihat ye..

~MommyAqilMedina~ said...

Hehe..thank u semuaaaa..yup!cepat betul masa berlalu n i will miss every single moment that we went thru...huhuhu...Semoga Medina dan Aqil membesar dengan sihat dan Bijak..AMin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget