Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 1, 2014

TENTANG Raya AidilAdha tahun ni (2014)

 Assalammualaikum..

1st entry on October!
    
Alhamdulillah..Tahun ni saya akan beraya di KAJANG!hehee.. *Happy Mode

Sebab ye lah kan, tahun ni cuti panjang sikit, so bolehla nak berkampung di Kajang dan ada masa untuk berehat pada Isnin tu nanti..

Kemungkinan kami akan balik Kajang Sabtu petang (lepas shopping Barang Baby sikit)..Esoknya lepas makan puas2 kat Kajang, boleh balik Puchong dah..beraya kat Puchong plak sebab Family hubby pon raya kat sini je..hihih..so adil lah kan..Dua-dua dapat beraya kat dua-dua belah pihak..

Yang tambah seronok, Sabtu ni Mommy cuti sebab 1st week of the month..Ouh terasa bestnya dapat bercuti panjang..hehee

Pasal Baju Raya?
Saya tak tau lah kenapa mengandung kali ni, saya sangatlah suka bershopping!haih..mesti nak beli baju baru untuk semua occasion..kalau wedding close cousin, mesti nak pakai baju baru..memang bankrap dah rasanya..

So Raya Haji kali ni pon saya tetap nak beli baju baru (Dah beli pon!)huhuhu..


Baju Raya Haji Mommy

So tema kali ni dah beli Baju kat EJ Style.. Pakai kaler Hitam!(Beli Jubah Nursing&Wudhu’ Friendly)..Daddy pon pakai baju Melayu Hitam je..Baju Melayu Aqil,ingat nak tengok kat Kamdar ke..beli yang murah2 je..nak pakai kejap je kan..Medina pnya ada lah Baju Kurung tak pernah pakai lagi corak hitam purple..So mungkin pakai yg tu je kot..Siap Headband pon mommy dah order..Gila Semangat!!hahah

Sangat tak sabar pulak tetiba nak raya..hehee..Oh lagi dua hari nak kerja..penatnyaaa rasa!

***Sejak mengandung ni, dah lebih kurang 8 pasang dah beli Jubah Nursing Friendly..memang sangat bersedia gituu..hihihi..



Photobucket

8 comments:

aTieYusof Family said...

wah... semangat tu nak sambut raya haji..cantik Jubah tu Aida.. sy pun beli jubah..colou hitam jgk..:)

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ selamat hari raya haji

norey said...

cuti panjang..sureee seronokkk kan....dan xsabar...hehhehe...

Fiqah Feeona said...

Semangatnya Aida!Saya tak de beli apa-apa pun pakai apa yang ada...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

memang semangat tu..cantiklah jubah tu..ktorng raya bertiga jer kat johor ni...sedih.. :(

munna said...

Semangatnya nak raya Aida.... Kak munna recycle je baja raya puasa yg lalu

dalila said...

bestnye shopping..hikhik..tp aida mmg sesuai pakai jubah2 tu..sbb aida tinggi..cantik je tgk baju2 raya puasa aida aritu..ila br order sepasang..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

pembawakan baby la tue.. baby nak mommy dia always nampak gojes..hehehe =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget