Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 22, 2014

Deepavali – Saya Kerja Dan Aqil cuti 5 hari

Assalammualaikum..

Hari ni saya kerjaaa… Sob sob..sedih..

Tadi pun Abah saya call kenapa tak datang dan saya cakap saya kerja, dia terkejut..kerja?hurmm..dia nak suruh saya datang sana..tapi nak buat camana..saya kena kerja..huhuhu..

Company saya amik PH minimum yang dibenarkan kerajaan 11 hari je..huhuhu..so mana yang tak perlu tu diorang tak ambik..lagi pulak company ni takde India, so memang no point untuk cuti..huhuhu..Awal Muharram pon tak cuti tau!Sedihh gilaa..huhuhu..

So yang paling kesian mestilah Aqil sebab dia tak suka cuti sebab tak pergi memana..dia kata boring..huhuhu..Kesian dia..nak buat camana saya kena kerja..

Bukan takde tempat nak pergi,ada..saya ada voucher Megakidz kat Midvalley BUY 1 Free 1 lagi…ada tiket Farm in the City free 1 tiket jugak lagi..tapi nak buat camana takde cuti nak teman dia..huhhu..kesian kan..So masih berfikir camana esok..

Sebab esok saya ada Interview Penguasa Kastam..so tak tau nak EL ke MC..hehehehehhhh..

Wait n See.. kalau saya jahat, saya MC je..hihihi..boleh pergi berjimba dengan anak-anak sekali lepas interview..kiikii..tapi kalau hati saya baik, amik half day je la…hihihi

Tengoklah camana..

Doakan saya Berjaya ye dalam Interview Esok..thanks semua!


Happy Holiday and Selamat menyambut Deepavali buat semua penganut Hindu.. Enjoy ur Holiday with ur loved ones..

Photobucket

8 comments:

Mila Hilas said...

hrpnye ada rezeki baby no 3 ye sis :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

bwk aqil jenjalan on weekendlah nnti..hihi..nway, gud luck aide for the interview..arap ada rezeki baby dpt masuk keja gomen kan..^_^

Fiqah Feeona said...

Macam suami saya kerja..bosan betul...

dalila said...

aida interview kt mn?spa ke kastam..opis ila dpn spa ni je..perangkaan..td nmpk ramai jgk yg dtg intervw..papepun gud luck ye.. ;)))

Mar Mansor said...

good luck for the interview..do ur best..

LYAfrina said...

Lya pom kje time deepavali. Company x ambk ct deepavali

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sama dgn Qis cuti 5 hari jugak..hari ni dh start sekolah..punya liat bangun pagi tadi..hehe..

norey said...

semoga aida berjaya dalam temuduga..Insha Allah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget