Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 15, 2014

WW : 2014~My Dear Warehouse SALES KEMBALI LAGI! 23-10-14 until 02-11-14

Yeay..

Ia kembali lagi..

Jom terjah!!


Selalunya saya tak membeli sangat kat sini sebab barang-barang besar je berbaloi beli..hehe..sekarang ni saya tak aim sangat nak beli walker ke stroller bagai..saya cuma nak cari barang2 kecik je macam baju,nursing aid dan sebagainya..Tapi saya suka pergi sini sebab suka cuci mata buang masa..hahahahah..

Photobucket

10 comments:

SSulieana said...

sama la aida...dulu wajib pergi ni...tapi skrg anak2 dah besar dah x de menda nk carik kat situ...hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat bershopping.. ^_^

nurul husna said...

aida..this week ada baby expo kat mid..tp saya dgn husband baru je beli pampers n toiletries irfan..tp nak jgk pegi jumaat ni..saja cuci2 mata n kot2 ada brg boleh tambah...hehehe

aTieYusof Family said...

wahh..memang seronok kalau dapat pegi ni Aida..puas cuci mata... :)

Qaseh Vee said...

berita baik utk ibu - ibu yg sdg mencari ...

LYAfrina said...

shopping timeee

Sherwieyna Muzzawer said...

Wahh macam best je ni. Kebetulan tengah cari stroller ni..hehe

norey said...

cuci mata pun terapi kan....heheheh...seronok...tapi brg baby mahal sangat².....huhuhuhu

nur anis said...

ish..macam best je ni..tapi nak tengok expo baby dulu kat mid valley weekend ni..

dalila said...

yeahh..ade update jgk psl ni..hihi
mmg nk pegi jgk..xpenah lg pegi..member slalu pegi die kate murah2..kali ni ila nk carik stroller..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget