Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 20, 2014

Hectic Day today!!uwaaaaa..

Okla ni entry lepas penat..

Dari  pukul 8.20pagi tadi saya sampai ofis, baru sekarang (4.45ptg) saya dapat bernafas..

So bayangkan je la tahap perut ke depan tanpa pandang kiri kanan dan cuma menghadap komputer during that hour buatkan saya rasa macam..Arghh nak MC lah esok!huhuhu..

*saya baru lepas siapkan Account company n baru lepas hantar all documents to Auditor*

Entahlah..penat tak hingat since last week dan saya sangat perlukan rehat!huhhu..Sakit badan,sakit pinggang semuanya sakit..nak MC nak MC...uugugu..

Dah la Sabtu kan kerja..lepas tu semalam (Ahad) saya pergi shopping kat Mid Valley (Next entry pls) sampai tak sedar diri tu mengandung boleh angkat semua barang seorang diri dari tingkat atas sampai ke parking kat level P1..semangat sangat!nak tau barang ape yang saya angkat?tunggu esok k!

Tak sabar nak update beli barang baby yang saya rasa kali ni sangatlah hover menyopingnya pon!hehe..

Dan malam ni saya dah start check up kat KPMC..tak sabar nak jumpa adik baby..dan tak sabar nak jumpa Dr Haslinda..hehee..

Tunggu update esok k..

InsyaALLAH lepas ni akan ada banyak masa n lepas tu boleh berehat utk fokus beranak pulak..hehee

Photobucket

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

aida akak ni baru nak bernafas ni sekarang ni...hu hu hu...

Mila Hilas said...

fokus beranak? hehe.mcm lucu je ayat tu

Fiqah Feeona said...

Hamboi mak budak ni..aktifnya...

dalila said...

take care aida..
xsabar nk bace citer shopping ni..ila xpegi pun sbb tau kt sn mesti sesak ngan manusia..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget