Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 3, 2014

Random Update!! Boss bagi pinjam handphone Baru!!

Walaupun hari ni entry WW tapi saya tetap nak berceloteh sebab dah lama sangat tak bersembang..huhuhu..

Sebenarnya..banyak benda nak cerita..tapi gambar-gambar sangatlah tah kemana-mana sebab handphone tak siap lagi kan..so nak bercerita tanpa gambar amatlah tak best!

huhuhu..

Oh ya..pada semua yang tau handphone saya rosak tu, Alhamdulillah boss saya bagi pinjam handphone baru..Handphone Lenovo A889 ..'bernyawa' jugak seketika..Nasib baik Boss ter sangatlah baik hati dan budiman..hehee.Saya sebenarnya saja lah tanya..
"boss ada handphone lebih tak?I takde handphone extra langsung..semuanya tak elok.."
"Oh yeke..ala takdak lah..takpa2..u tunggu sekejap.." terus dia call orang lepas tu tanya pasal handphone n nak beli terus..wah makk teruja ni..hihihi..

Esoknya..dapatlah saya sebijik handphone Lenovo tu..Alhamdulillah..hehee..bagi pinjam 2 minggu...semoga handphone Asus saya cepat sihat..Amin..


Handphone gedabak besar!

Kebetulan Jumaat tu Birthday Aqil..so dapat lah saya test drive handphone tu tangkap gambar Aqil n Friends!hehee..Tak sabar nak update entry Birthday Bash Aqil at School!

Esok sabtu..Attending Wedding anak sepupu husband kat Selayang..banyak jugak gambar kat sana..

Ahad..Wedding kawan saya kat UPM Serdang..adalah sikit gambar nya..

Isnin Wedding anak sepupu husband sebelah lelaki pulak kat Sg Besi..banyaaakk sangat gambar!!

So saya sangat tak sabar nak tunggu masa free..oh masa sila lah berikan sedikit waktu..pleaseeee..Handphone pon please be nice to me!!

Sabar ye..nanti akan diupload dan di update semuanya dan tak lupa balas jejak kalian..InsyaALLAH..

Jom sambung buat kerja n petang karang nak pergi beli barang dapur kat tempat murah..Nanti betul2 murah, saya kasi review hokay!!Berjimat itu penting kan?

Meh belanja gambar Medina terbaru..jangan terkejut uollsss..


Si Botak dan si Ayu..hehe

Medina Vs Marissa



Photobucket

8 comments:

IDAZS said...

wah beruntungnya dapat bos baik. semoga tepon cepat sihat..

oh cute medina walaupun botak. insyaallah pasti akan cepat tumbuh rambut baru nanti :)

SSulieana said...

medina mcm boy dah tu...tp comeyyy

norey said...

untung aida...bos faham keadaan aida..tidak lokek membantu...
xsabar nak tunggu citer aida....jgn peram lama² sangat... :)

Mila Hilas said...

wah, bagusnye bos akk...sm lah henpon sy..sy pon pakai A889 jugak..hehehe..best kan kamera dia?

Lynda Che Lah said...

untungnya..
Medina Comell....

dalila said...

bestnye dpt bos cmtu..aida ckp la kt boss..boss kwn2 i nk jgk..hahaha

aTieYusof Family said...

Baiknya bos Aida tu kan.. siap bagi pinjam HP lagi.. hehe. dapat guna sementara tunggu HP siap kira OK lah.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

baiknya hati bos aida.. ala buat pe bagi pinjam2 jer.. hadiah terus kan lagi bagus..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget