Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 17, 2014

SoYesterday - Activity Hari Malaysia- Mak masuk ward

Cerita Semalam..

Alhamdulillah dapat bercuti dengan jayanya..so memandangkan anak-anak sangatlah bangun awalnya pon (Esp Medina 7.30am dah celik mata-tak bagi chance langsung! saya suruh tidur pun dia buat tak tau je..huh..) Pukul 8.30am abg dia pulak bangun, terus saya mandikan-goreng mee hon (as requested by Abang Aqil- masuk mee hoon dalam Tupperware-nak picnic kat Taman Bukit Jalil – Hujan- terpaksa cari Indoor jugak sebab dah buat muka frust kalau tak keluar- terus ke Giant Bandar Kinrara..

Alhamdulillah..Anak-anak gembira walaupun hampir 1jam setengah tengok anak2 main..Mommy dapat rileks sikit sebab Abang sekarang dah boleh diharap..semuanya suruh Aqil..(Aqil tolong tengok adik tu..Aqil tolong ambik adik..) Semuanya Aqil..hehe..mommy kan mak buyung..tak larat nak bangun duduk)


Anak-anak saya..Dunia Akhirat









































Bekal kami yang dah selamat pon dimakan..Meehoon Goreng+Roti Kaya Planta+Air Kosong sorang satu

Balik Giant, tidurkan Medina terus sebab dia sangatlah mengantuk (bangun awal kan) ..Saya pon berehat kejap sambil layan Aqil layan Cartoon..Pukul 1 masuk dapur-masak-Medina bangun-Daddy jaga-mandi-sembahyang-bersiap-makan-keluar lagi



Rebung madu idaman hati masak lemak cili api..mengidam sangat lah kekdahnya..

Saya keluar ke mana?ke Kajang..mak saya admitted to Hospital Kajang due to her condition wasn't that good. Ada Asthma,Demam,kencing manis..kuman dalam darah..Anak-anak kena tinggal sebab Hosp Kajang tak bagi budak-budak naik ward..huhuhu 


Condition mak saya hari Isnin hari tu..


Condition mak saya waktu pukul 3.30am Isnin, baru masuk ward time ni..

Semoga mak saya cepat sembuh dan cepat keluar Ward!Amin!!

Dan balik Puchong tepat pukul 8 malam..pukul 9.30 saya dah masuk tidor..PENATTTTTT!



Photobucket

9 comments:

Miz Eija said...

budak2 seronok sangat kalu pergi plyground... anak saya kalu pergi susah nak ajak balik... hihi

Syafakillah... semoga mak sis cepat sembuh..

Mila Hilas said...

sy xpnh lagi bwk ank main kat taman permainan..dia pn x reti kot nk main cmne.hehe.nampak medina tu cm terer je main papan gelongsor..mayb sbb ad abg kan? Mengikut je hehe

semoga mak sis cpt sihat.

Mar Mansor said...

seronok tengok diorang main bersama2..
semoga emak cepat sembuh

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..bkn main enjoy nampaknye aqil n medina tuh..hihi..baguslah aqil dh pndai jaga adik kan..nway, utk mak aida, semoga cepat sembuh ye..mesti hati tak senang kan bila mak tak sihat..huhu

norey said...

Aida...semoga mak aida cepat sembuh...Aminnnnnn...harap aida bersabar dengan keadaan berbadan dua lagi...

Alhamdulillah aqil pun boleh diharap...

nurul husna said...

semoga mak aida cpt sembuh yer..
aqil pun dah besar..dah boleh harap jaga adik dia..senang mommy aida nak jaga baby nanti hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

suka la 2 beradik nie dpt main kat situ.. =D
Farah doakan mak aida cepat sembuh..

LYAfrina said...

playground mmg syurga knk2...

moga mak awk cpt sembuh ye..

dalila said...

mak aida dh kluar hospital?
hrp2 mak aida cpt sihat..
sori lmbt bw..mggu lps mc 2 ari..hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget