Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 29, 2014

Kindy Aqil Next Year - Continue Smart Reader Kids?

Actually recently je issue ni arise on my mind..(Eceh!)

Semuanya disebabkan iklan kat TV pasal Brainy Bunch n Genius Aulad tu la..tetiba Aqil nak tukar school!memang tau!saje je..Dia kata Aqil taknak sekolah smart reader dah..Aqil nak sekolah macam Ajiq (dua pupu - GA)..

So bile je daddy dengar macam tu..terus kena pangkah!hahah..daddy tak bagi tukar school sebab daddy takut level tak sama n tak continously syllabus yang akan dia belajar..huhuhu..so TAK BOLEH!

huhuhu..

Mommy kan is berangan nak hantar kat Brainy Bunch sebab next year fees SRK+Mengaji sama dengan BBIM RM350.00 so better pergi BBIM je kan?hahah..

Entahla..Daddy tak bagi..tak boleh lawan..nanti kena daulat..huhuhu..

So teruskan lah dengan SRK kot!semoga lepas ni Aqil akan banyak Homework.. (Sekarang takde langsung!)huhuhu..

SRK bagus..Aqil pon banyak sangat improvement!cakap english pon pandai (simple sentence)..cuma still cannot read!huhuh..Aqil yang malas kot!kena practice lagi..huhuhu

So mehla hadap bayar yuran Aqil yang RM1k +- tu..huhuhu..


Hobby Aqil..Colouring and writing only..No reading! no interest!STresss..

***Colour walaupun tak cantik tapi dia make effort, oklah tu kan..hehee




Photobucket

6 comments:

Fiqah Feeona said...

Mahalnya hai..zaman Ammar nanti tak tahu berapa hinggit dah..Kalau mak saya dia tak kisah sekolah ape2. Bagi dia semua sekolah sama..Dia cakap ibubapa la kena usaha lebih...stress saya dengar..

Hati Ema said...

meen darjah satu.... tu la yg bermain difikiran.... (feeling nak pengsan)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila pun tengok iklan tu. aulad. macam bagus je. entah la. maybe adam besar di kampung. hehee sana lebih cut cost. hihiii in shaa Allah.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik aQil mewarna...
Sama gak Qis..tahun depan still tadika yg sama...sebab dekat dgn rumahkan...senang nk antar & amik dia... :)

aTieYusof Family said...

Iklan Genius Aulad tu memang menarik kanak2 kan Aida.. tu yg aqil tergoda kot..hehe..
cantik aqil mewarna.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

mmg kena menabung dari skrg la...kalau utk pendidikan anak berhabis sikit pn tak pe kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget