Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 5, 2014

Penutup Raya 2014 - Open House In law yang awesome!

Assalammualaikum..

***ENTRY Finale Raya 2014***

Buat yang pernah baca entry saya tahun lepas (klik SINI ) ..Ini lah jugak gambaran Open House FIL tahun ni..cuma kali ni lebih meriah dan raaaamaii orang yang datang..

So saya just upload gambar je lah ye..memang betul-betul takde masa sangat sekarang ni...Manager saya dok usha n tanya-tanya bile Audit report nak siap!!sedih mak tau..Ni pun dia pergi lunch sekejap..Bila dia dah balik, saya kena tekun dan rajin bat kerja...huhuhu..

















Ayam Golek 100 Ekor









Kambing Bakar 5 Ekor








Hensem Boy ni tetiap tahun datang..Sporting gile dia tahun ni...











MIL Muda saya..hehee











Sebelah kanan Bakal Biras..Sebelah kiri Adik Ipar Bongsu..

















Anak-anak yang mengamuk..mengantuk nak tidor


PIL n Nazif Najib


























Family Photo with Aqil yang mengamuk!


Us without Aqil


Dara Pingitan


























Dah malam Aqil pon bangun..So dah tak mengamuk..








Karaoke pon ada..


Lastly..with Medina Comel!!Buas sangat!!tak terkepung mak..

So banyak lagi gambar yang ada...tapi saya tunjuk gambar yang best je lah kan..sebab gambar yang lelain saya tak kenal..heheee..

So tak sempat bercerita..dan ini lah penutup Raya 2014 kami..semoga ketemu di Syawal yang akan datang...InsyaALLAH..


Photobucket

10 comments:

Lynda Che Lah said...

Meriahnya Aida..
Lynda mmg suka openhouse sbb makanan semua best2! Ahahaha

norey said...

seronok layan pic....meriahhh sangat...

Mila Hilas said...

open house dh mcm kenduri kawen la sis...meriah sungguh....mknn amboiii...bestnye

Farah Waheda Wahid said...

memang ohsem lah open house ni...terbaik dah macam kenduri kahwin pun ada ni...

SSulieana said...

meriah sangat...baju syantikk sgt...food best gilerrr....last2 baju medina tu awat basah dah...hahahaha

dalila said...

huiiihhh..meriahnya aida..kambing smpi 5 ekor..ayam golek 100..perghh..terliur tgk sume makanan..

aTieYusof Family said...

Meriah sangat Aida... makanan pun banyak.. puas hati klu dpt makan..hehe.. baju pun lawa lah..:)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Meriah betul yer aida.. berseri betul tgk aida..=D

Suhaiza Shamsudin said...

combination warna baju ..chantek sgt..

LYAfrina said...

cantiknyaaa
semua sedondon..
nk pinjam kaleer ni la next year

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget