Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 10, 2014

Aqil's Birthday Celebration at School ~ Beli Jajan Murah for Party Bag!

Entry sekali harung nama dia!

hahaha..

Punya la TAKDE MASA kan..so terima je lah entry compact untuk hari ni..

Birthday Aqil tahun ni memang tak plan buat kat rumah sebab Aqil sangat excited nak celebrate dengan kawan2 dia kat school..Tiap-tiap bulan tanya bile birthday dia tau..siap cakap lagi..”LAMBATNYAAA”hihih

So hari yang dinanti pon tiba juga..

Saya plan few days ago jugak lah..kek pon decide last minute sebab saya tempah kat Ofismate je so tak kisah nak tempah 1 day earlier pon.. (selected customer je..hehee)

So takde ape sangat preparation pon..sebab saya just bawak Party Bag 80pcs n Mee Hoon Singapore yang digoreng oleh Bibik sebab mak is tak larat!hahaha..

Birthday Aqil jatuh pada hari Jumaat..so hari khamis tu after balik kerja terus ke Gudang beli belah makanan ringan yang MURAH!memang letih jugak..sebab sampai rumah dah pukul 6 lepas tu mandi, bersiap, 6.30ptg keluar balik dengan anak-anak sekali..

Sampai Checkers pukul 7malam..cecepat pilih semua barang n bile dah complete pukul 7.30 dah keluar Checkers..nasib baik anak-anak behave je..Terus ke IOI Mall pulak?purpose?nak cari hadiah Aqil..suruh mamat tu pilih sendiri..hihi..Sanggup!

Dari new wing sampai lah ke Old Wing..sampai pukul 9.30 still tak jumpa hadiah mamat tu..siap dah nangis2 dah..lepas tu terus suggest pergi Jusco..n kebetulan Jusco ada Jcard..orang memang ramai tapi kitorang rushing sebab dah nak dekat pukul 10 kan..karang semua kedai tutup macamana ?tak mengamuk ke mamat tu?

Masuk Jusco,pilih-pilih dan pilih n as usual, memang jenuh nak tunggu dia pilih..sebab semua dia nak!Ouh kami tension!

Last2 ada jugak dia berkenan,terus ambik dan bayar dan rezeki Aqil sebab semua mainan malam tu disc 20%..Jcard kan..Alhamdulillah..

Sampai rumah pukul 11malam sebab pergi makan dulu..terus tidurkan anak-anak..lepas t uterus Mommy n Daddy memlukan acara membungkus Party pack yang super duper banyakkk!huhuhu..




Around pukul 1 pagi baru siap membungkus..lepas tu M&D kelam kabut kemas bilik tetamu pulak sebab Family dari Kedah datang untuk bermalam 4hari..Tepat pukul 2pagi Mommy pon ZZzzzz..PENATTTT..

AT SCHOOL

Kebetulan..29.08.14 tu school dia buat Merdeka Raya Celebration..so memang meriah sangat-sangat..

Saya sampai school dia dalam pukul 10.30pagi dan tengok semuanya dah get ready nak mkan…dan semua teruja n happy tengok kek Aqil..

Thanks Syu because made Aqil’s day!Alhamdulillah..

***Saya sampai agak lewat sebab ambik Medina n Bibik join sekali celebrate Birthday Aqil..Daddy pon datang kemudian..lambat jugak!


Fondant Cake..tema Spiderman..tapi Spiderman tak sempat cari..huhuhu








Tengoklah Medina tu..excited!
















I'm a happy Boy!

PARTY BAG MURAH?

 Saya beli kat Checkers semua barang-barang kat dalam ni..dan ini alamat penuh CHECKERS!

Lot 2942 & 2945, Jalan Seri Sentosa 8, Taman Seri Sentosa, Off Jalan Klang Lama, 58000, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur

03-7781 8333






Party Bag RM1.80/15pcs


Candy 8 RM5.20/40pcs


Wafer Apollo RM4.80/30pcs


RM4.80/52pcs


Angry Birds Keropok RM6.20/30pcs


Ni je beli kat Mr DIY RM1.50/12pcs

Murah-murah kan?

memang berbaloi sangat shopping kat sana..haaa ape lagi pergi terjah sekarang jugak k..

barang-barang dapur pon saya dah start beli kat sana..sebab ada few barang yang murah jugak!

HADIAH AQIL?


Dari Daddy, Aina,Nanny


Seronok lah dia..


hadiah dari Angah..





gasing camana tah!

Alhamdulillah..murah rezeki Aqil tahun ni..

Alhamdulillah..

Semoga jadi anak yang soleh dan bijak ye sayang..








Photobucket

11 comments:

Fiqah Feeona said...

Happynye la dia...

SSulieana said...

mmg seronok kan buat goodie bag tuk budak2 ni...meriah jajan tuh

Mila Hilas said...

hadiah dia bsr2..hepinye aqil

Lynda Che Lah said...

anak-anak kan Aida..
itu je lah yang blh buat dorg happy :)

nurul husna said...

aqil seronok celebrate birthday dgn kawan2 dia..

dalila said...

murah la brg2 yg aida bli ni..lg murah dr NSK rasenye..sbb slalu bli kt ctu..ohh..brg2 dapur pun ade ye?bole la pegi nnt..btw, hepi belated besday aqil..moga menjd ank yg soleh

Lily@MamaZaraZareef said...

wahh..bestnye aqil tema spiderman ye tahun ni..so comel medina dok msitu di kalangan kwn2 abg..kikikiki..nway, mmg murahlah aida harga brg2 tuh..klu ada sebijik kat kuantan kan best..tgh plan nk wat akikah baby ni..huhuhu

aTieYusof Family said...

seronok nya tgk abg Aqil... suka dia kan.. goodies pun boleh tahan tu Aida..mesti kawan2 aqil suka.. murah jg beli kat situ kan...
opss! happy birthday abg Aqil..moga membesar jadi anak soleh...amin! :)

Mar Mansor said...

happynya aqil..cantiklah kek tu..

LYAfrina said...

happy belated birth aqil
moga terus mbesar bagaikan juara

wow..cantik kek aqil..spiderman lg tu

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy Birthday Adil.. cantik kek dia..suka la dia dapat celebrate dgn kengkawan...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget