Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 22, 2014

Cerita 3 Minggu Lepas - Wedding Anak Menakan

Entry ni memang dah basi sangat..tapi takpelah kan..

Kira halal je lah kita masuk dalam bulan ni since September not end yet..hehee..

So jom kita layan gambar je lah ye...sebab gambar memang ter sangatlah banyak nya..sebab 3 hari berturut ada wedding so kita himpunkan sekali..jimat sikit masa..hehee..

Wedding Amirul (Sebelah perempuan) @ Ideal Convention Centre Selayang

Actually Amirul ni anak sepupu husband..So kira anak menakan kami lah kan..tapi depa tak panggil pon kami mak long n pak long..sebab kami tersangatlah mudanya pon!hahah..panggil nama je..cuma kalau hat kecik sikit tu baru panggil Kak n Abg.. (still pangkat pakcik tu tak panggil..hehee)

So yang ni semua gambar sebelah perempuan..


Kat depan pintu masuk dengan Mak Njang Hubby



Us with pengantin


Tengok perut Daddy n Mommy..sama kan?hahahahah






Medina nak berkawan...tapi kakak tu malu..hehee


Them 


2 pupu














Suka sangat duduk kat tangga ni tau..jenuh nak kawal Medina n Abang dia..huhuhu











Tengok lah mek Medina tu..tak padan dengan perempuan..sibuk nak join geng laki jugak..haih..

ESOKNYA: Kenduri sebelah lelaki di langsungkan Lusa (Isnin 1 sep)..

So saya pon berkesempatan menghadirkan diri ke kenduri Kawan Sekolah saya...tapi gambar kat selfie saya je ada..gambar dengan pengantin tak sempat sebab kitorang sampai pon dah lewat..so Pengantin dah busy nak buat outdoor..huhhu Sedih..




















Kenduri Isnin (Bersambung yee..)

Photobucket

6 comments:

Mila Hilas said...

comel sungguh medina tu hehe..geram tgk dia/

nurul husna said...

cantiknya warna baju pengantin tu

norey said...

selamat Pengantin Baru..semoga kekal ke Jannah buat anak menakan Aida..

comeyyy gambar selfie mummy & medina... :)

LYAfrina said...

kiut je medina berbaju kurung
mcm2 telatah dia

aTieYusof Family said...

Cuteee Medina berkurung pink... ramai jga kaum kerabat yg buat kenduri khawin bulan sept ni kan Aida.. :)

dalila said...

cutenye medina berbaju kurung pink..hihi..same la ngan ank buah ila sorg tu..suke sgt kwn ngan geng laki..sbb xde geng gegurl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget