Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 29, 2014

29 Aug 2014 - Selamat Ulang tahun yang ke 5 Sayang..

~ 29 Aug 2014~

5 Tahun yang indah..

5 tahun yang penuh warna warni...

Yang pasti Aqil sekarang dah banyak express ape yang dia rasa..apa yang dia perlu laku kan...sememangnya dia dah terlalu banyak membesar seiring waktu..

Sudah mula faham apa itu kehidupan..kenapa begini kenapa begitu..Semoga Aqil terus membesar dengan sihat dan bijak walau halangan dan dugaan menjengah hidup..

Semoga terus menjadi Anak yang soleh..semoga terus menjadi abang yang sangat sayangkan adik-adik nya..dan semoga terus menjadi anak yang patuh pada perintah ALLAH dan patuh pada ajaran Mommy dan Daddy..Semoga anak kesayangan Mommy terus dilindungi olehNya..Amin!

***Ayatt touching

Saya sangat sangat lah terasa anak 1st tetap menjadi anak yang sangat istimewa di hati saya..kalau dia takde oh sunyi nya hidup..Semoga saya terus dipinjam kan oleh Allah untuk terus memiliki anak ini sehingga sampai masa yang sepatutnya..Bukan tiada sayang dan kasih buat anak yang lain..sayang yang teramat sangat,,tapi tetap Anak pertama memiliki tempat yang sangat istimewa di hati saya..Kawan paling akrab..

Semoga saya terus dikurniakan kesabaran yang teramat tinggi untuk mendidik anak-anak saya ..dan kita akan terus bersama selamanya..Amin!

love you sangat - sangat my Aqil Jauhari bin Mohd Jeffry..


Selamat Ulang tahun yang ke 5 sayang..

love..

Mommy, Daddy, Medina..




Photobucket

9 comments:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. selamat hari ulang tahun aqil... moga jadi anak soleh....

Lily@MamaZaraZareef said...

happy birthday aqill!1 besar dah dia nk jadi abg to 2 adik dah pon kan..=)..smoga terus jadi anak yg baik utk keluarga ye syg..

norey said...

selamat hari lahir Aqil....semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada ibu bapanya..InsyaAllah....
Pantas masa berlalu...sekejap je Aqil dah 5 tahun..

Lynda Che Lah said...

happy birthday Aqil..
semoga jadi anak soleh..
diberkati dan dirahmati Ilahi

nurul husna said...

wah...dah besar dah abg aqil...dah jadi abg long dah..nanti boleh tlg mummy jaga adik2...selamat ulangtahun sayang :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sanah helwah Aqil! semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ye... besar dah awak. tak lama lagi dapat adik baby ~~~

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun ke-5 buat Aqil..semoga membesar menjadi anak yg soleh..
sekejap je terasa anak membesar ni kan..

Fiqah Feeona said...

Abang dah besar dah..Tak lama lagi nak dapat adik lagii...

dalila said...

hepi besday aqil..semoga trs membsr dgn sihat & cerdik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget