Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 4, 2014

Baru start kerja..- Mood ke LAUT

Assalammualaikum..

Salam Syawal ke 8!

Akhirnya berkahir sudah cuti-cuti 9 hari yang awesome yang sampai at one time, semalam nak cakap kat husband...Abang..B nak berhenti kerja boleh tak? hahahha..mesti lah tak boleh kan!haihlaa..bestnya duduk kat rumah!huhuhu..

So pagi tadi..macam biasa..ada drama monyok-monyok malas pergi school n berakhir dengan tangisan Medina yang dah pandai panggil Mommy 'Maaa'..Ouh part Medina paling touching sekali..lepas letakkan dia depan pintu..dia macam terpinga tengok Mommynya kepergian..yelah 24h/9d dengan Mommy, tetiba Mommy nak pergi work?sambil saya jalan ke pintu pagar, dia keep on panggil 'Maaa..maaaa'..ouh sedih bila dia menangis dengan kuat..Kesian dia..huhuhu..Have to lah sayang..nanti bila daddy dah kaya, kita duduk rumah sesama k..

So sekarang ni memang mood sangat takde!Nak Raya lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii..huhuhuhu..

Nanti kita bercerita panjang lagi ye..

Terpaksa sambung kerja lagi..huhuhu..

meh belanja gambar raya yang awesome!heheeee


Nanti kita story mory k..

Daaa..

Photobucket

12 comments:

SSulieana said...

selamat hari raya aida...cantik sangat!!!

norey said...

wahhh...happynya medina.....cute sangat....hehhehee
seronok balik kg..beraya sakan...

nurul husna said...

mmg pun aida...mood sgt2 ke laut skrg ni...rasa mcm xnak balik kl..nak duk kampung lagi... how time flies...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. hehe cantik sangat warna tema akak sekeluarga. hehhee. btw kita pun sedih nak g kerja setelah 9 hari cuti panjang. sedih tengok anak kena tinggal T___T"

Mama Mya said...

aida... cantiknyer!!!! suke tema raya aida... tahun lepas pun cantik.. tahun nie lagikkkk cantik...

Selamat Hari raya dr mama Mya's ...

Lynda Che Lah said...

selamat hari raya Aida

Mar Mansor said...

ala cantiknye gambo korang ni..sejuk mata memandang

kayyana said...

aida, combination colour bju raya aida sangat awesome tau... lawa giler.. hahahaha.. selamat hari raya aida..

dalila said...

wahh..great combination..bertambah2 cantik bila dh pakai baju ni..2 kaler tu sesuaiii sgttt..selamat hari raya aida.. ;)

Fara Dilot said...

cantik la combinasi kaler

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Cuti lama sgt mmg malas nk p ofis kan.. hehehe..sama la farah pun.. Eh kata nak datang hari tue tp x dtg pn.. huhuhu

LYAfrina said...

cantikkkkk sangat !!!

itulah..mood masih kelaut..slow je rasa ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget