Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 11, 2014

090814 ~ Celebrate Birthday Mak @ Padi House Galleria, Putrajaya


Hari Sabtu hari tu Kami sempat jugak buat family Dinner sempena Birthday Mak saya yang ke 55 tahun..

Alhamdulillah..sebenarnya Birthday mak saya ni jatuh pada 4hb8 hari tu tapi memandangkan hari tu hari Isnin dan Along saya tak balik pon lagi dari Kelantan..so kitorang pon  postpone ke Hari Sabtu hari tu.. (itu pun dah merajuk-merajuk tau ingat kitorang tak celebrate,,heheee)

So tepat pukul 8.30 malam tu kami pon sampai di Padi House Galleria,Putrajaya. Decide nak celebrate kat situ after semua dah boring dengan makan makanan Thai..hehee.. (abah saya mulalah tak tau nak makan ape..orang kampong lah katakan..)

Alhamdulillah Abah saya menyukai Restaurant ni sebab tenang n damai je bila makan kat situ..tak bingit telinga..Makanan pon cepat gile sampai walaupun ada 2,3 meja yang celebrate Birthday Jugak..hehee..

Ni antara gambar yang sempat diabadikan malam tu..heheee


Minah yang asyik nak melawa nak berjalan je tau..


Dah sampai..tunggu atuk n Nanny sampai..


With Ateh..


Us without my Angah n Family n Abang Zahan


Cantik kan tempat ni..





Tengoklah anak dara ai tu..bergambar sesaja..

ramai peminat lah katakan..


Makanan sayaaa...hehee

Spaghetti Cheesy Chicken Bolognese..


Indulgence Cake!


Excited memasing..sampai gambar pon goyang..


Aqil pon sibuk nak potong sesama..August Baby lah katakan..





Ok makan kek..Dinner..lepas tu dah..Kitchen diorang pon dah tutup..tak sempat nak snap gamabr makanan sesatu..tak sabar nak ngap..lapar sesangat..hehee


Photo session!


Anak-anak along saya yang putih melepak!


Anak-anak saya yang tak reti duduk diam!





Saaayangg Mak!





Anak-anak yang masih dara..hehee


Acu si peminat Dina


Acu with anak-anak buah..Acu penyayang lah katakan ..hihih..

Daaa..Jumpa di entry raya yang gambarnya kebaboomm!hahaha..Tungguuuuuuu..



Photobucket

7 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy Birthday buat mak aida.. mesti mak aida happy anak2 bawak celebrate.. tempat pun cantik sangat..=D

dalila said...

hepi belated besday utk mak aida..
lame dh xmkn kt cni..food die ok jgk..tp klu pegi time lunch mmg service slow sket la..sbb ramai org..penuh..

Mar Mansor said...

happy belated birthday makcik..
tempat tu memang nampak best..
perut aida pon dah nampak..
:p

norey said...

happy belated birthday buat mak aida...semoga dipanjangkan usia..dimurahkan rezeki dan berada dalam lindungan Allah sentiasa.

Seronoknya...dapat meraikan dan mengembirakan hati org tua...hehehe..mak aida awet muda..

cantik juga tmpt ni..yg penting makanan sedap....hehehhe

Mila Hilas said...

muka dina mcm sis lah bile tgk pic 1st tu..hehe comey je dia pose..siap ada riben atas kepala

kayyana said...

happy besday aunty... semoga bahagia dunia akhirat.. semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan umur diberikan kesihatan yang baik... aida byk gigirl la .. hehehe... padi house kt putrajaya tu sempit sikit... dah try lamb chop die? sedap gak tau

aTieYusof Family said...

Happy belated birthday buat Ibu Aida.. moga dipanjangkan usia..
meriah nampak sambutan nya..makanan pun sedap2.. mesti mak terharu kan Aida..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget