Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 28, 2014

Takde Mood - Handphone ROSAK! * Asus Zenfone 5 *

Assalammualaikum..

Dah agak lama jugak saya tak jengah kat sini..Nuffnang pon agaknya takde dah yang running.. (tak check lagi..) huhuhu

Sebenarnya last weekend saya ter amat sibuk sebab busy dengan Open House FIL (yang macam kenduri kahwin)..Hari Ahad pulak rushing ke Kajang pulak sebab mak n Abah saya buat open house jugak!Fuhh!memang penat tak terkira yang akhirnya Hari Isnin tu saya MC..sebab sakit kat bahagian ari-ari yang buatkan saya nak jalan pon sakit..huhuhu..

So bila masuk kerja balik,kerja melambak haq..huhuhu..so memang tak menyempat nak bukak internet..

Tambah sedih..sejak hari Ahad hari tu Hphone saya rosak..bile nak on still tak boleh..lama sikit dalam 4 jam macam tu, dapat On balik..Alhamdulillah..lepas tu saya pon guna macam biasa..

Hari Isnin,pagi tu still ok lagi..Waktu saya tengah masak,tetiba Aqil datang cakap Hphone Mommy jatuh Medina buat..aduyaii..frust gileeee..Lepas tu dah payah nak on..sampailah malam baru dapat on balik..Selasa ok lagi..dah malam terus tak ok sampailah ke sudah..Sedihnya rasa...

Akhirnya semalam saya gagah jugak pergi KJ untuk hantar pergi service..memang rosak terus dan akhirnya kena masuk kilang balik..so take time almost 2 weeks baru siap..so sampai sekarang saya masih takde handphone yang buatkan saya cam..Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...susahnya hidup..huhuhu..nak cari hphone temporary pon takde..handphone yang ada semua tak elok..

haih macam mana lah saya nak ada handphone balik..sekarang ni tengah tunggu belas ehsan Boss saya untuk belikan handphone temporary..tadi macam dah ok..sebab dia ada tanya kawan dia..so saya masih menanti..huhuhu..dapat handphone cikai pon jadilah..janji dapat Whatsapp..huhuhu..(penting wooo!Business Business)hehee..

So sekarang ni sunyi sepi lah hidup..nak communicate dengan orang hatta husband sendiri pon susah!haiyooo..tak dapat bayang orang yang memang tak pakai handphone langsung..camanalah depa hidup kan..huhuhu...

Silalah bersabar wahai hati..

meh belanja gambar Open House hari Sabtu hari tu barang sekeping..nanti full update k..


Us with Medina  beremosi..

Nanti saya blogwalking tau..jangan kecik hati ye..

***Weekend ni FULL sampai ISNIN..family Kedah datang!!Yeayy..
***Esok Birthday Aqil..Nak snap Gambar terpaksa bawak DSLR..Mommy takde phone..Celebrate kat School Aqil..Esok tunggu entry nya ye..

Theme untuk Esok!


SPIDERMAN!

Photobucket

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah cantik gambar open house tu...

Mar Mansor said...

saya ok lagi kot kalo takde hengpong sebab tak berbisnes..huhu
lawa tudung tu ada munga2

SSulieana said...

sabar aida...nnti ok la handphone tu ye...yeah birthday aqilll la...wow spiderman ye...hehe

norey said...

hp ni penting..kdg emergency apa²..
comeyyy gambar ..olooloooo..beremosi pulak medina...hehehhe

dalila said...

aduhaiii..mmg xleh nk idup la klu xde hp..nasib boss baik ati kan..

Anonymous said...

berapa ringgit kena sis hantar kilang tuu ?

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Anon: Free!Tapi take about 2 months utk siap..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget