Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 2, 2014

Babyna Tak sihat!! Esok nak fly dah..huhuhu

Hopefully Medina cepat sembuh!

Medina demam on n off since Sabtu..

Demam tak kuat sangat so Mommy tak bawak pergi clinic..hanya makan ubat-ubatan yang ada kat rumah..

tapi bile malam tadi tetiba badan dia panas taknak kebah dan bile batuk penuh kahak, terus mommy gelabah..huhuhu..tido pon tak lena...kesian kat dia..batuk tak lepas..badan pon panas..

So pepagi dah menapak kat Klinik Baba..orang punyelah ramai..kena tunggu almost sejam..

Lpeas tu kena NEB..sebab kahak penuh..huhuhu..lagi plak dah cakap dengan doktor bagi yang terbaik for today sebab esok dah nak fly..Doktor tu pun providelah ubat sebanyak mungkin except for antibiotik sebab tekak dia tak bengkak means takde kuman lah..

Semoga Medina akan cepat sihat dan kuat dan dapat bersama-sama ke Sabah..Amin!








Ni sebelum kena Neb..Happy je..hehehe..






Ni muka sengsara..kesian betul!!huhuhu


***Abg Aqil?dia kata dia tak kisah pon kalau pegi Sabah sengsorang tanpa Mommy n Daddy n Adik..asalkan dia dapat berjalan..selfish kan?hahahahha

Photobucket

11 comments:

nurul husna said...

kesinnya medina..moga cpt sembuh yer..baru best nak gi jalan

SSulieana said...

Be strong ya medina!

LYAfrina said...

or..siannya baby medina.
moga cpt2 sihat ye.. nanti nak terbang tinggi..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sian Medina..moga cepat sembuh ye.. esok dah nak cuti2 tu..Happy Holiday ye.. ^_^

Mar Mansor said...

semoga medina cepat sembuh...nk fly ke sabah,,semoga selamat perjalnan pegi & balik

Mama Safiy Arfan said...

Sm ngn arfan plg xske amk neb.
hahaha amboiii abg aqil..sgup tgl mummy n daddy sbb nk bjln...lucu2..pndi

kayyana said...

kesian medina.. cpt sihat nnt takleh jalan jalan... aida, klu medina selalu demam + batuk kahak + selesema cbe try bg supplement mcm jus qaseh gold... so far yana try kat anak anak Alhamdulillah,, Dengan Izin Allah anak anak yana jarang demam batuk nih..dah 2 botol try.. cbelah ek... tp yana x jual... yana pun bli ngn kawan...

amboi abg aqil.. selfish sungguh...

IDAZS said...

kesian babyna.. moga cepat sembuh ya..

happy holiday aida n famili :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semoga medina cepat sembuh..bestnya nak p sabah..=D

dalila said...

alololo..siannye medina..get well soon cyg..nnt blh jln2 kt sabah..

amboiii abg aqil..bkn maen lagi..hahaha

aTieYusof Family said...

sian Medina.. nak cuti2 pun tak sihat kan.. amboi abg Aqil, tak kisah tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget