Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 9, 2014

Kisah Cuti yang panjang - Aqil Medina Admitted!

Alkisah..

Hari ni baru saya dapat bernafas secara normal..

Selepas bercuti dan ke sana -sini akhirnya lelah saya berakhir..

Ingat tak last entry tentang Medina demam tu kan?

Rupanya demam Medina tak berkesudahan..dan berjangkit pada Aqil dan sudahnya saya dan husband bercuti dalam keadaan yang menyukarkan..Seriously..

Tak dapat nak gambarkan perasaan kami yang terpaksa bercuti dengan keadaan anak-anak yang tak sihat..dengan keadaan saya yang mengandung di awal trimester, memang kadang-kadang boleh menghilangkan kesabaran masing-masing..

Akhirnya kami sampai di KL dalam keadaan anak-anak masih tak sihat dan terpaksa berkejar ke hospital keesokannya apabila suhu anak-anak tak kurang dari 38.5 celcius..

Akhirnya mereka di SINI..


Detail semuanya saya akan cerita next entry ye..

Kerja-kerja office memang melambak haq sangat sekarang ni..

huhuhu..

dan entry Sabah pon terpaksa dibekukan sementara sebab sangatlah takde mood nak bercerita n gambar cantik pon tak banyak..huhuhu..

ketemu lagi nanti ye...

Kerjaaa...kerjaaa...kerjaaa.

Huhuhuhu.. 




Photobucket

9 comments:

nurul husna said...

mmg susah hati bila anak x sihat kan aida...wpun demam, tp aqil tetap tersenyum...

Mama Safiy Arfan said...

alahai sy lemah betul kalo tgk anak kecik masuk wad then kne cucuk2 adoii......

Fiqah Feeona said...

Alahai...siannya dua-dua..Moga cepat sembuh ya...Mommy take care ok..

Mar Mansor said...

semoga aqil & medina cepat sembuh..
selamat kembali bekerja
jgn stress2 ye

IDAZS said...

moga cepat sembuh :)

Lynda Che Lah said...

bertabah dear...
semoga semua kembali pulih

amarjubonvi said...

semoga anak cepat sembuh..

aTieYusof Family said...

Harap nya dah beransur sembuh spt sediakala.. kesian gak kat Aida, tengah preggy tu bila anak2 tak sihat ni..bertambah2 plk risau nya..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sekarang nie musim sama kot aida.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget