Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 20, 2014

Baju Raya 2014 - Beli online @ Zalora / Zawara / Poplook

Alkisah..tadi Tailor dah call..

Katanya baju raya dah siap and dah boleh datang collect..

Wahh..cepatnyaa....hehee..Dan paling memeranjatkan lah kan..total tempahan baju saya sehelai dress A cut, chiffon full lining berlace bagai..RM180.00 (upah jahit je tau..) oh mak oi!!Mahalnyaa..Dress Medina RM80 upahnya..fuh-fuh..kalau saya yang membayar, memang terbeliak lah biji mata!hehee..Nak taknak kena amik jugak lah kan..huhuhu..

Tailor ni sebenarnya 1st time kitorang jahit dengan dia sebab tailor yang biasa tu dah FULL..huhuhu..saya jumpa dia pon kat FB je..cuma yang bestnya dia ni tak sampai 2bulan 9 pasang baju dah siap..Takpelah..pengajaran...lepas ni jangan terhegeh-hegeh nak hantar buat baju raya..

So tahun ni saya hanya tempah baju raya sehelai jeh..

Sebab dalam mood mengandungi, agaklah tak berminat nak tempah berpasang-pasang..huhuhu..lagipun beli je dress yang banyak kat luar yang dah siap tu..senang kan..

So tadi saya dah usha beebrapa online shop yang cantik cantik dress diorang..

Saya plan macam nak beli lagi dua dress je..so agak rambang mata tak tau nak pilih..kalau boleh nak beli siap2 je ..senang..nanti time puasa baru fokus cari baju casual Anak-anak je..Tak payah kelam kabut sangat..sebab kali ni lebih fokus on belanja nak balik Kedah..lain-lain, husband taknak amik tau..hehee..

Dan ini lah pilihan saya , yang saya terpaksa tanya pendapat kakak saya yang jauh di Malim Nawar untuk membuat keputusan..hehe..tapi tak decide lagi..3-3 saya suka..tapi saya nak beli 2 je...kawan-kawan pilih yang mana?









Cantik-cantik kan?

Saya rasa macam Poplook tu dah confirm..yang dua lagi tu tak sure camana..

Jom pilihkan untuk saya..heheee

Thank u lalink..


Photobucket

8 comments:

Fiqah Feeona said...

Saya pun teringin nak beli kat poplook tu. Tapi macam nak beli, tak nak beli...

MAT NOR said...

Seronoknya bershopping. Nasib baik wife tak mintak beli baju raya lagi. Tahun ni budget kurang, nasiblah dia faham

Mar Mansor said...

cantik2 nyer...tp kalo selai tu mampula nk beli

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

pilihan farah no 2 & 3.. mesti cantik kalau aida pakai..=D

Fara Dilot said...

Zawara pny material utk sequin tu mmg cantik jatuh..

dalila said...

alaa...sume2 pun santekkk..
aida tinggi+slim..mn2 pun cantik aida pakai..

sue zainun said...

dress lawa2..

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik2 juga sis design untuk zawara yang terbaru . momoy pun pening nak pilih yang mana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget