Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 28, 2014

Salam Ramadhan - Ramadhan yang di hayati..

Assalammualaikum..

Salam Ramadhan buat semua..

Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu pengertian dan keinsafan buat semua..

Amin..



Ramadhan kali ini sekali lagi saya akan melaluinya sebagai ibu yang mengandung..pada saya takde beza pon dengan tahun lepas walaupun saya tak mengandung..hehe..

Sebab tahun lepas sebagai breastfeeding mother so agak lebih mencabar sikit berbanding ibu yang mengandung..kalau preggy time paling teruk pon melepek je lah..tapi kalau breastfeed hoh, memang tak larat sebab tenaga banyak diperlukan..Echehh..heheh..

Semoga saya dapat melalui bulan Ramadhan kali ini dengan jayanya without ponteng-ponteng..heheh..tapi kalau memudaratkan, tak boleh paksa jugak kan..huhuu..

Semoga segalanya akan dipermudahkan..Amin!!

Selamat berpuasa semua !!

***Hari ni nak pulun pergi tengok Transformers..hehee..nanti dah puasa, kena fulfill kan dengan ibadah kan..kikikiki..


Photobucket

5 comments:

dalila said...

selamat berpuasa aida..
same la..harap2 dpt pose penuh thn ni..

nurul husna said...

saya pun breastfeeding lg ni...hohoho...mmg x larat...tekak asek dahaga air je..tp Alhamdulillah dpt abiskan puasa.. hehe

Lynda Che Lah said...

Selamat menyambut Ramadhan Aida..semoga kuat mengharungi Ramadhan ini..

norey said...

Salam Ramadhan.... :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

InsyaAllah...semoga dipermudahkan..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget