Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 17, 2014

Potong Rambut Anak-anak - Medina BOTAK!~

hari Ahad lepas..tengah saja-saja takde benda nak buat, terus ajak Aqil pergi potong rambut..And bawak Medina saja nak test nasib..kotlah Mamak tu boleh botak kan Medina sekali..

Sekali tu sampai sana, Mamak tu boleh botakkan jugak..so ape lagi..bermulalah proses membotakkan kepala Medina..

Dalam hati saya berdebar-debar gile..Isy boleh duduk diam ke Minah ni?setakat takut orang saya confident sikit..sebab dia ni memang peramah habis..tak takut orang langsung!

sekali tu taraaaaaaaaaaaaaa...

















Luckily Medina sangat lah gud girl..Rileks je dia..Alhamdulillah sangatt..hehee..



Dua beradik pegi salon  kekononnya..hehehee






Abang pun dah biasa potong rambut kat mamak ni so dia cool je...


Akhirnyaa..My Botak Girl..


Abang pon dah hensem..hehee

# Purpose botak kan Medina?sebab nak bagi rambut dia tumbuh cepat..rambut yang dok ada sebelum ni pon dah nak dekat setahun..So mungkin lepas ni akan lebat cepat..InsyaALLAH..hehee..

***Rindu sangat nak blog walking..tapi aduhai..Masa!tak tau nak curi macamana..huhuhu..1st check up for 3rd pregnancy pon tak sempat nak pergi lagi..dah 14 weeks dah ni..huhuhu...next week kena pergi ni before puasa..kalau tak,memang susah..
Nanti saya datang ziarah ye semuaa..


Photobucket

9 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

baru nak tanya kenapa botakkan medina..huhuhu.. yer la mana tahu lepas nie rambut medina akan cepat tumbuh.. mesti bertambah2 comel!! =D

Mama Safiy Arfan said...

comeynyeee muka medina lepas botak tu hehe..cute sgt dia buat muka gtu..abg pn dh hensem

aTieYusof Family said...

Comell nya Medina botak... good girl sungguh duduk diam2.. abg Aqil pun dah hensem...hehe..
takpe Aida...slow-slow K..yg penting Aida kena jaga kesihatan gak..:)

misz sheyla said...

Grg nau muka die time kena botak..muncung je..huhu..tp x nangis pun..gud girls

Mar Mansor said...

masa kena cukur tu nampak sangat muka tak rela medina..huhu..

Fiqah Feeona said...

Waaa..kenapa botakkan medina...harap-harap la sementara sahaja..

IDAZS said...

baiknya medina tak nangis.. semoga rambut medina cepat tumbuh ya

dalila said...

wahhh..rileks je medina..
mak aii..aida xbukak buku lg?biasa doktor suh pegi sebelum 12w sebab time tu klu scan blh dpt actual due date..

Lily@MamaZaraZareef said...

alalaala..ciannya medina kena botak licin ye..hehehe..semoga cpt2 rmbut pjg tumbuh ye..leh main ikat2 ponytail..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget