Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 6, 2010

July's Checklist...

Salam all...Dalam beberapa hari ni, terlalu banyak perkara yang singgah dalam kepala saya ni esp bila masuk 1 july 2010...July, bagi saya bulan yang terlalu sibuk kerana terlalu banyak event and terlalu banyak benda yang nak kena buat...1st thing need to be Done first is:

  • Kenduri My best Friend at Dungun, Terengganu. Actually it will be held on 10th July which will be this coming Saturday!!!how fast time flies away...huhuhu...at 1st saya pening jugak macamna nak ke sana dengan condition Huby taknak drive jauh2, hotels lagi nak kena pikir.. Memang last week saya letih and sibuk survey semua related things.. Suddenly, parents-in-law kata diorang nak ikot jugak pg Dungun...huhuh..alhamdullillah..ilang Pening saya sekejap..tak payah susah2 fikir pasal transportations n hotel lg..for sure akan disponsor punya... So Plan Awal, akan pegi hari Jumaat naik Estima n maybe akan singgah Kuantan (got another wedding) after kenduri Nur, akan balik KL semula..



  1. Baju Kurung Untuk kenduri Nur, tak beli lagi. Plan, nak singgah Butik Kt Giant sekejap(Banyak butik kt Giant Bdr Kinrara tu) rite after balik keje hari ni

  2. Baju jalan Aqil pun nak kena beli jugak coz baju yang cantik2 suma dah limited.. Plan:IOI Mall

  3. Baju Daddy pn dah lama tak shopping..(Daddy pun asyik pakai baju yang sama je, boring tgk) Plan: Padini Concept STore, IOI Mall Puchong.

  4. Casual wears Mommy pun dah lama tak beli..(yang cantik2 ok!!biasa2 punya selalu beli)..ngn kasut sekali..Plan:kat mana2 tak kisah !asalkan cantik n selesa!!

So, Wan Nur Fathanah, nantikan kedatangan kami di bumi Dungun ya!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget