Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 12, 2010

Dungun Trip...

Lama tak update blog..huhuhu..friday till Saturday off to Dungun..Attending Nur's wedding..sangat interesting sebenarnya walaupun berada di rumah kenduri hanya kurang dari 1jam sahaja..huhuhu..tp perjalanan yang memakan masa lebih 12jam buat kan ia menjadi lebih mnarik..huhuhu...
Bertolak dari Dungun area 3pm and singgah Kuantan (got another wedding) but actuallay singgah sekejap je..tunjuk muka..agak lama singgah di Kuantan sampai Aqil ketiduran di dalam Estima...Around 12am barula sampai di homestay (Rumbia Resort, Paka Terengganu)..Quite ok resort ni act..cuma ia agak lama then ade cicak mati pn depa tak buang..(agak geli sebenarnya sampaikan dah mengantuk n letih pn tak bleh tido w/out huby)...So paksa gak Huby tido sesama barula bleh lena...hehheeh...
Esoknya ke rumah Pengantin around kul 11.30pg..sampai2 je memang time pengantin tengah bergambar kat Pelamin..so memang cantekkla tu kan..Nur pun memahami kami ni datang dari jaun then kami jugala yang merasmikan bergambar dengan pengantin kt ats pelamin (w/out the groom)...huhuhu..makan-makan jap...Jumpa kawan2 yang lama tak jumpa..then in-laws ajak balik coz jauh lagi perjalanan kita..then click..click..click..balik..tanpa sempat tgk diorang bersanding..uwaaaaa..takpela..janji dah menghadirkan diri pun dah cukup baik kan...huhuhu..


On the way back, singgah beli keropok lekor kat chenderasari..(if i'm not mistaken la)..borong segala jenis keropok..then kami pun bergerak balik sampai rumah bebetul dah pukul 9mlm...huh letih!!tp sesuatu yg mnyeronokkan coz dh terlalu lama tak pegi belah2 timur ni...huhuhuh..apa2pun gambar2 ni Layanzzz...(banyak kerenah Aqil sebenarnya)...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget