Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 13, 2010

Hitam Itu Menawan!!!

Yeke hitam itu Menawan?hihihi...tepuk dada tanya selera la ek...huhuhu...Tapi sebenarnya saya baru perasan yang saya ni memang suka n minat kat orang yg berkulit gelap..kalau setakat putih-putih tu tak layan la..hahaha..saya pun pelik..rupanya dari zaman sekolah lagi saya memang sukakan orang HITAM..hikhikhik..bukan hitam..cume gelap je...huhuhu..

Cumanya time sekolah dulu saya tak berapa menawan..(chewahhh perasan!!macam sekarang ni menawan) hahaha...then org HITAM pun taknak kat saya (memilihnye org HITAM tu!!)..huhuhu..(yela org yg saya minat tu walau HITAM tapi budak pandai..so mana nak layan budak pertengahan mcm saya ni)..hikhikhik....Then orang tu pun terlepas macam tu je..tp series walau org itu hitam n tak pandai pn, still taknak kt sy..(agaknya saya ni sama-sama HITAM n tak lawa kot!!that's y depa taknak..)hikhikhik...




zaman matrik pun sama..saya tetap berkenan kt yg HITAM..n d most important, kt matrik saya dah start lawa sikit.. (sikit jela) coz Kedah is very Hot!!then saya tak sanggup nak keluar dr bilik selain pegi kelas n balik kelas...hihiihi (kulit saya semakin memutih) chewahhh..perasan Lagik Nurul Aida ni...dan yg HITAM-HITAM ni pun adela berkenan kt sana..ade yg HITAM sungguh...ade yg cerah sikit...(tp tetap HITAM).hikhikhk..tapi tak tersangkut pun...ntahla,ia hanya tinggal Secret Admirer je lebih...huhuhuhu...






Masuk zaman U pulak, no more HITAM-HITAM...sawo matang je yg sangkut...huhuhuh...(mungkin saya pun dah sawo matang kulitnya kut)huhuhu...sangkut pn sangkut jugak..tp tetap xde jodoh dengan sesape pn even 4thn study kt sana...Sampaila...





Saya jumpa Mr Black saya..hikhikhik.. (entri akn dtg la akn saya cerita mcmner bleh jmpa Mr Huby saya ni k)...Huby saya memang cukup gelap (HITAM sebenarnya..nk jg hati die sikit) huhuuhu...saya pun mcm tak percaya yang saya ni boleh tercair n tertawan dekat die (cuma yang paling penting DIA WANGII) i like!!!hihihihi...waktu kami kawen dulu sampaikan org cakap kami ni mcm taik cicak!!ade ke patut?tak patut...ape2pun HITAM-HITAM die pun..tetap buat hati saya tertawan dan jatuh hati...tetap ingin merasa kasih sayang die sampai bile-bile..InsyaALLAH...




p/s: Kulit Aqil Belang kalau nak tau...leher ke atas, cerah...badan ke bawah..gelap..ikut kulit daddynya..huhuhu...


4 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

hitam2 si tompok manis ar sis
anyway tue barulah fair kan aqil
ikut mum and dad

PinkyLady said...

huhuhu..manis kan..mungkinla buat sampai terpikat...hhuhuhu..tula kulit aqil tu suma pelik..apsal kaki itam?muka putih..kesian ank belang..hikhikhik...

::m!SS edURA hanUM:: said...

owh blh lak camtu yer
cam tue barulah adil.
nsb baik muka putih.he3

PinkyLady said...

heheheh..nasib baik ek..kalo tak,itam manis la jadinyer cam Daddy die..hopefully kalo dpt girl ikut akak sepenuhnya..kalau tak,kesiann...huhuhu...tp takpe, itam ke putih ke asalkan sihat dan sempurna itupun dh bersyukur dh...tul tak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget