Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 23, 2014

Weekend Yang FULL..Weekend ni Aqil's Sports Day!!

Assalammualaikum..

Ouh rindunya nak mencoret sesuatu..

Saya pon pelik ..kenapa lah lately ni idea begitu susah nak menjelma...sebab saya sibuk sangat kah..atau disebabkan pembawakan baby yang tak banyak ragam ni?.. (so far..)hehehe..

So accept je lah keadaan saya yang tenggelam timbul selepas ni..hehehee

Sekarang ni memang saya looking forward for this weekend sebab terlalu banyak benda nak buat..hehehe..

So esok after work nak cari barang-barang nak masak Nasi Carrot + Rendang Ayam + Acar Timun..Bukan sebab ada orang nak datang rumah saya esok..tapi di sebabkan teringin dan tetiba mood rajin saya datang nak masak sesuatu yang istimewa..ecehh..heheheh..So tak sabar nak masak!!hehe

Lepas tu nak lepak depan TV layan Kilauan Emas Semi Final sebab saya dah termissed live episode hari tu..Almaklumlah pukul 10 anak2 dah ajak naik atas tidur so memang tak berkesempatan nak tunggu sampai habis..huhuhu..

Malam tu terpaksa bersulam TV plak..TV1 nak layan SEL Vs JDT (game penting GILA!!)hehee..TV3 ada ABPBH plk..aduyaiii..pening yang mana nak tengok dulu..huhuhu..rumah takde PVR..sorry..kalau ada pun tak feel xtgk live..hehehee..

ESOKnyaa..

Sports Day Aqil!

Yeayyy..hehehe..actually nama dia more to Family Day lah kan..so mak n pak kena join jugak game yang ada..so saya agak tak dapat bayangkan lah jugak camana nak handle Medina si cik peramah tu..aduhaii..dia tu tak takut orang langsung tau!semua orang nak tegur..semua orang nak sentuh..saya yang jadi segan..haih!!

So kita tunggu dan lihat..Event starts at 8.30am until 12pm at Sunway Extreme Park.. ***Tak sabar nak suruh Aqil menang semua game!hahahaha..

Lepas tu balik rumah TIDUR!!!hahahah..qada' tido balik..aci kan?hehehe

Kemudian baru lah nak pergi MYDIN USJ kot..husband nak beli barang Office..

Then malam tu kalau Malaysia berjaya masuk Final, memang akan tercongok depan TV layan FINAL yang penuh prestige..itupun kalau masuk FINAL..mintak2 sangat dapat masuk FINAL sebab banyak bakat2 muda dah mula terserlah.. so malam ni saya akan layan TV sengsorang sebab husband and the geng pergi main badminton pulak..heheee.. #PialaThomas

Isnin..back to normal..KERJAAA..










Gambar anak-anak yang dah lama tak tempek kat sini..huhuhu




Photobucket

2 comments:

Amanda Suria said...

Lama x singgah sini tgok anak2 yg comel ni.....

aTieYusof Family said...

Memang betul2 full tgk aktiviti weekend Aida ni..huhu.. larat juga buat semua ye...
erm! akhirnya Jepun bawa balik Piala Thomas...sedihhh :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget