Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 15, 2014

::Part II - Avillion Water Chalet,Port Dikcson::

Oklah..lepas je berpenat lelah menjalani sukan air..(eceh..)

Maka kami pon terus bersiap untuk keluar makan pulak memandangkan daddy nak layan bola EPL terakhir season ni pukul 10 karang..

Sebelum u kami sempat ber sunset dan menikmati keindahan pantai sebalum Matahari tenggelam..

Subhanallah indahnya ciptaan ALLAH..


Cantik sangatt..


Sebelum malam menjelma..

















Dah ready nak keluar...


Medina dah nantuk..





Sementara tunggu Daddy ambik car..nampak daddy kat belakang tu...hehee

So kitorang makan area Teluk Kemang je..cari kedai makan memana n makan..ALhamdulillah sedap..hehheee..

Cuma Medina je tak sempat makan sebab dah tidur sebelum sampai..so hanya minum susu jelah dia...

Kitorang makan pon dia tidur je dalam kereta..


Lepas makan...kitorang sempat lah jugak jalan-jalan kat area hotel ni...

Tak dinafikan hotel ni memang banyak fasiliti and landscape sangat terhaga..banyak pokok2pokok yang masih terpelihara dan cantik..

decoration pon sangat menarik hati..hehee





Bersih je kan kawasan sini..hehee..


Oh yee..

kat belakang tu Coachin Pool which is kolam dewasa sahaja..

So kanak-kanak tak dibenarkan sama sekali masuk kat dalam tu..

Agak dalam jugak..tapi takde lah dalam sangat..

Paras dada daddy je..


Medina masih ketiduran...


Another nice view from the hotel..

Kiranya kalau tak keluar ke mana-mana pon takpe..kat dalam hotel ni pun cukup untuk menikmati keindahannya..hehehee


Mommy kerja posing je..abis dah takde sape lagi nak join kan..


Dan akhirnya selamat sampai bilik..

Tetiba Medina pon bangun..aduhaii..ingatkan nak tidur sampai esok..heheh..

So sepatutnya diorang tidur sini kan..

Tapi nan hado!

Hahahah..only 1st hour je Abang Aqil tidur kat katil diorang ni selebihnya dah menempek kat sebelah mommy..

medina bertahan lama jugak..almost pukul 3 pagi baru merengek mintak angkat dari bawah..hehee..

Haihlah anak-anak..bile nak tidur sendiri ni?

hehee..

Malam tu takde activity..just main-main kat dalam bilik je..lepas tu dah ZZzzz..

Next - Pet Farm..Mandi Pool sampai puas..


Photobucket

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tempat ni memang cantik dan dah lama gilos tak jejak sini aida...

Mar Mansor said...

memang cantik view kat hotel ni

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Seriously memang cantik la hotel nie aida..ini yang buat farah rasa mcm nak p bercuti lagi nie..heeee =D

SSulieana said...

amboi2 aqil dan medina bercuti tak nak ajak auntie ye...jeles la auntie macam ni huhuhu

Lily@MamaZaraZareef said...

cantek..cantek..cantek...duduk kat water chalet ni nmpak aman dan damai jek kan..akak tk pernah smpai lagi avilion..dulu pernah pergi pon legend water chalet jek..kan best kalau kat kuantan ada buat water chalet mcm ni..=p

nurul husna said...

eh..eh...risau lak husna tgk medina duduk tepi pagar tu...

dalila said...

alahaiii..ngerinya tengok medina dok kat balkoni tu..
cantekknye pemandangan kt hotel ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget