Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 28, 2014

Aqil's sports day - Smart Reader Kids!



Pagi hari Ahad tu kami se family bergegas ke Sunway Extreme Park yang hanya mengambil masa lebih kurang 15 mins je untuk sampai ke sana..Alhamdulillah traffic sangat membantu sebab kitorang agak dah lambat lah jugak masa tu...hehehe..

Akhirnya dah sampai..

Mommy ni dok terbayang lah tempat yang luas dan sangat family area..but no no no no..

Tempat tu hanyalah court futsal yang bertingkat2 ..aduhaii..

Fail betul lah..dengan bawak Medina nya lagi..

Memang rugi tak dengar cakap Daddy..

Tak PAYAH BAWAK MEDINA!

Sudahnya..mommy yang kena mengulit Medina n Daddy yang uruskan Aqil..nampak sangat tak family day pon!!huhuhu


Minah ni mengantuk!



Breakfast roti..so memang dia bukan dalam mood yang baik..

Memang letih bawak dia..dan memang rasa macam nak hantar balik je rasanyaa..huhuhuhu


Aqil terpongo..memang kalau dia start duduk dengan kawan-kawan dia, memang dia lah budak paling baik sangat!!

Seriously..terus berubah character..kikikki


























Adalah  few games yang dia main n memang dia mewarisi bakat daddy n mommy lah kan..suka bersukan..sebab nampak bakat tu..eceh..heheheh


Dan ini budak sangat lah taknak di pegang..

no no no..

Asyik nak lari sana sini keliling padang..memang penat ya amat..

Dengan panas membahang memang mommy rasa macam nak pengsan..

Tobat dah nak bawak Medina kalau ke tempat2 macam ni..

hazab sungguh..huhuhu





Dan akhirnyaa..dapat lah jugak Medal di genggaman..suka lah tu..hehehehe

Balik tu terus kami flat dan tertidur kepenatan ..

Hari yang sungguh penatt....hehehehe..

Photobucket


10 comments:

Mama Safiy Arfan said...

mata medina bgkak ke?

comeynye aqil snym gtu hehhe..ad lesung pipit

SSulieana said...

wow aqil dapat gold medal la...good job aqil...

~MommyAqilMedina~ said...

Aah cik cammy..dia allergy..tapi tak tau allergy ape..tu yg bengkak sikit mata dia..huhuhu

msredcheesecake said...

samalah anak akk...kalau depan kawan dia bukan main sopan, hensem lagi...kalau kat umah habis segalanya dipanjat...hheee

Farah Waheda Wahid said...

wah aqil menang lah dapat gold medal...heee..congrats... merah mata aunty fawwa ni ha tengok semua .....

kayyana said...

hahahahahahaha... dlm entry ni sebenarnya bukanlah cerita sukan abg aqil.. tp cerita ragam medina di sukan abg aqil,... ksian medina... hehehe.. well done abg aqil... dpt medal lg.. hehe

Sajirah Azlan said...

Salam..lamanya tak berblogwalking.
Dah ada adik dah pun rupanya Aqil ye.. :)

~sajirahazlan@ummiummair~

aTieYusof Family said...

Nampak meriah jugak sport day Aqil ni.. cuma tu lah kan kawasan agak sempit kot..hehe..bagusnya abg Aqil mewarisi bakat sukan dr Mommy daddy.. harapnya terus berkembang hingga dewasa.. :)

LYAfrina said...

waa..tahniah aqil.. berbakat aqil ni...

dalila said...

wahhh...congrats abg aqil..mewarisi kehandalan mommy daddy tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget