Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 16, 2014

::Part III - Avillion Water Chalet , Port Dickson::

Pagi yang damai ditemani dengan burung-burung berkicau di atas bumbung chalet kami..terasa nyaman sangat..

So lepas Subuh Mommy sambung tidur balik sebab anak-anak pon still tidur..hehee..

Tetiba pukul 8 pagi diorang dah start terjaga n mula main-main antara satu sama lain..memang nak sambung tidur tak lena rasanya..pukul 8.30 pon mommy bangun..diikuti oleh Daddy pukul 9 pagi..eheheee

So lepas je basuh muka,kitorang pon keluar dari bilik n terus ke Cafe untuk breakfast..malangnyaaa..cafe mereka telah full house sebab ramai orang yang still breakfast n capacity sangatlah sedikit...terpaksa tunggu meja kosong n turn..huhuhu..

Lepas 20 mins baru dapat meja..Alhamdulillah..dapat bersantap and makan dengan ditemani Peacock yang berkeliaran..sungguh jinak sampai Mommy pon naik takut..heheeheee..











Muka baru bangun tidur..
























Semua jakun tengok Peacock yang kembangkan ekornya tapi taknak tunjuk kat kitorang..apelah..ahehhehe








Sayangnyaa..

Makanan kat sini tak sedap sangat..semua makanannya rasa dia so so je..seriously..so don't expect too much k..

kalau yang beli package online kat internet n Agoda, better tak payah pilih with breakfast sebab dah lah mahal lepas tu tak sedap sangat..kan dah membazir..heheheh..

Macam kami ni terpaksa makan sebab dalam package tu dah termasuk sekali...heghehehe..

Makan pon sikit je..heheee..

Lepas je breakfast dengan makan nya sedikit..hehee (sebab Aqil dah kelam kabut nak masuk Pet Farm)..

So terus lah kami ke SINI...


Pet Farm...


















































Ingatkan Medina ni Animal Lover sangattt..RUPANYA TAK!

Penakut jugak minah ni..hehehe..so tetap geng Mommy lah kan..

Tengok dia pon macam sengsara je duduk kat dalam tu..hehehe..Dengan tahan ngantuknya memang muka ketat je memanjang,...kikiki..

Habiskan masa kat sini almost 1/2 an hour lepas tu pool time before check out..

hehehe..

NEXT!!Last Part..



Photobucket

6 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wahwah..berkeliaran macam tu jek ker peacock tuh..kalau anak2 akak ni mesti suke sbb banyak binatang.hihihhi..nway, nmpak mmg ramai btol org tuh..tpt mmg superb cantekkkkk...

Mar Mansor said...

ramai juga orang kat pet farm tu yek

nurul husna said...

ramainya budak2 kat situ main dgn arnab...mcm best je tempat ni...x penah pegi lagi..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Best2... uwaaaaa nak p jugak!!!

kayyana said...

eyh... best gile.. mcm besar jugak kawasan die ek... peacock tu mmg cantik time die kembangkan ekor tu.. mmg bleh dibiarkan berkeliaran kat kawasan hotel ke?

dalila said...

kire brani jgk la medina tu aida..klu aunty mmg xnk masuk la pet farm tu..medina rileks je bile rabbit kt depan..rabit siap berdiri lagi..hebatt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget