Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 26, 2014

11 Weeks - satu office tak tau lagi saya preggy..


Almost 11 weeks dah kandungan saya..kejap je masa berlalu..next week dah kena start buat buku merah..huhuuhu..Nanti week ke 36 baru start check up kat KPMC..since ni kandungan tak dijangka so agak tak bersedia lagi dari segi kewangan ..huhuhu

Dan surprisingly baby bump dah mula kelihatan as early as 2months old..cepatnya..saya pon terkejut..MIL pon cakap perut dah Nampak..hehee..mungkin kulit tebal..entah-entah Twins kot..hahaah..berangan!!mana ada gen belah memana pon..so maybe baby membesar dengan jayanya kot..

Sebab..Mommynya boleh kata every hour LAPAR..sampaikan husband cakap, eh bie..bukan baru je lepas makan ke?huhuhuhu..nak buat camana tengah membina badan lah katakan..hehehee..

Anak-anak..Alhamdulillah dah mula menerima sesikit dengan keadaan yang akan bergelar Abang kepada dua adik dan sorang lagi bakal menjadi kakak walaupun muka still BABY lagi sebab masih BOTAK..hihihih..

Alahan tentang pregnancy kali ni agak tak best jugak lah kalau compared dgn Medina’s time..sebab kengkadang ada jugak rasa loya-loya n tak lalu makan..huhuh..Medina dulu takde beza antara mengandung dengan tak..sama je..Cuma time Aqil memang mengada gilee..tu yg smpai sekarang Aqil still manja n mengada..hahahha..so yang ni tak mengada sangat n still boleh buat kerja macam biasa..Rasa loya je tak suka..huhuhu..


























Si debot dan si kuruss..

Sorang baru balik bendang..sorang berangan nak jadi Pirates..haihla Anak2 pengarang jantung hati Mommy..


So sekarang ni bosses semua tak tahu saya pregnant..saya tak tau camana nak bagitau gud news for me but bad news for them..huhuhu..dan saya agak takut kalau dia xcover maternity leave nanti..haih entahlaa..company ni teruk sikit..huhuhu..tapi sampai bile saya nak tunggu baru disclose kan sebab perut makin membesar..huhuhu..ni pun tak larat dah nak sorok..huhuhu..

Sekarang ni sangat looking forward for next week..sbb nak BERCUTI lagi!!Yeayyy..hihihi..sekarang ni lalalalalalal je lah dulu kan..after back from holiday, baru lah disclose kot..huhuhu

***Apa yang jadi kesukaan dulu, dah tak menjadi kesukaan sekarang dah… (cheese cake..kambing bakar..semua taknakkkk..uwekkkk)





Photobucket

12 comments:

Mar Mansor said...

anak2 yang sedang membesar, tak lama lagi dapat baby lagi..syoknye

nurul husna said...

klu dpt twins pun best kan...

Suliana said...

bestnya nk g jln! nnti ada baby xleh jln sgt mcm su :-P

Lily@MamaZaraZareef said...

akak dulu masa first baby, dah masuk 5 bulan baru bosses tau..itupon sbb uniform tak muat dah..kikiki..nway, harap semua dipermudahkan ye....=)

Mama Safiy Arfan said...

gelagat anak2 pengubat hati hehe.. comel je...

aTieYusof Family said...

wah! dah nampak perut?? kira besar kot baby dlm tu..hehe.. takpelah janji sihat kan Aida... amboi gelagat abg Aqil & Medina tu sgt2 mencuit hati...hehe

Hati Ema said...

Alhamdulillah.... Aqil mesti suka..adik banyak..... hehehehe .. Si Meen siap tanya lagi.... dlm perut mummy ade baby lagi tak? ha ha ha ha

dalila said...

lain ank lain penangan pembawakkannya kan..klu dpt twins bset jgk aida..hihi..btw, comeiii sgtt medina pakai baju kelawar tu..geramnyeeee..hihi

msredcheesecake said...

waa... congrats.... seronoklah preggy lagik...hhee... take care dear...

kayyana said...

mst pening kan mcmmanala nak bgtau psl pregnancy tu kan.. takpe aida... yakin boleh je. hehe.. apepun p holiday dulu..kihkihkih...

kayyana said...

btw, medina dengan baju kelawar dan seluar abg aqil atas kepala mmg comel sgt sgt..

LYAfrina said...

alhamdulillah..tahniah ats kandungan ke-3.. take care ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget