Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 30, 2014

Cuti Sekolah bermula tapi Aqil still school..

So minggu ni still bukan masanya untuk Mommy ber relax-relax jugak lah sebab Aqil still sekolah walaupun cuti sekolah dah start..huhuhu..

Sebab Aqil still sekolah?

Sebab kena ganti cuti Hari raya nanti ..Raya nanti school dia akan ambil cuti direct seminggu..hihihi..So haruslah bersusah payah dulu kan..

Cuma semalam Aqil tak sekolah sebab dia tak sihat..suddenly demam n dah siap pakai baju sekolah bagai, dia kata dia sakit kepala..huhuhu..lepas tu rasa badan dia..memang panas..so absent kan lah kan..sat g sakit kat sekolah susah pulak..huhuhu..

Hari ni dah getting better n dia dah boleh pg school walaupun still tak larat..takpelah Aqil..Aqil kan kuat..Tinggal esok je nak sekolah..

[ITU DRAFT SEMALAM]

hehee..hari ni sambung balik.. so minggu ni banyak punch card merah lagi dari hitam sebab sangat kelam kabut sebab Mommy tak cukup tidur dan menyebabkan Mommy bangun lambat sokmo...Aduhai..badan..penat sesaja..camana lah hai..huhuhu..

Anak-anak pon tetiap pagi kena marah..sebab sangat lembap bergerak..kesian kat diorang..sampaikan Medina asyik tercengang setiap kali Mommy jerit..mungkin dalam hati dia kata "mommy ni dah kenapa?"hahahah..layankan je lah emosi Ibu mengandung yang tak menentu ni ye dik..Yang syok nya kan..dalam Mommy dok marah-marah dia yang selalu main kotor tu,lepas tu Mommy dukung dia lah kan nak masukkan dalam kereta.. tetiba dia pandang n buat muka cheeky.. aduhai..memang tak jadi marah lah kan..kena cium bertalu-talu adalah..hehee..

Aqil pulak..setiap kali kena marah..selalu tanya balik.."mommy sayang Aqil tak?" touching kan?so anak2 saya sekarang sangat menjadi adorable kids..Oh my my..So Mommy pon akan cuba jugaklah jadi mommy yang sooo adorable jugak k..

Love you both!hehee..














Till then..

Weekend yang hectic lepas ni!!oh my darling!!


Photobucket

8 comments:

nurul husna said...

ok jgk tu...so nanti hari raya tak la mommy susah payah lg nak antar aqil gi school...time tu leh pegi masjid jamek shopping kuih raya...hehehe

IDAZS said...

Moga aqil cepat sembuh...

hahahahaha.. bab punch card merah saya pun champion jugak..

apepun semoga kita bijak kawal emosi.. ehehehehehehehehe

Farah Waheda Wahid said...

wah cuti straight... tak pe tak pe, susah2 dulu senang2 kemudian...

kayyana said...

agaknye smua mommy mcmtu kot... pagi pagi adalah hari singa mengaum... kalau tak jalan terkedek kedek.. hahahaha

Mar Mansor said...

cepat sembuh ye aqil...kerenah anak2 macam2 kan..bila tengok muka anak, nak marah pon tak jadi

norey said...

semoga aqil cepat sembuh.....
kadang memang mcm tu..pagi² kelam kabut..dah awal mcm mana sekalipun...tetap mcm terlambat.....hhehehehhe

dalila said...

hukhuk..touching..
semoga dipermudahkan aida.. ;)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

kita nie as a mother mmg mcm tue kot.. cepat betul touching kan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget