Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 1, 2014

Bila harinya saya rajin... :) #HomeSweetHome


Hari Ahad hari tu kan..

Kan takde air..so tak boleh buat kerja ape2 yang melibatkan air, so jom kita kemas rumah sikit-sikit..hehe..

Tujuan..untuk nampak kemas je tau...bukan nampak cantik..hehee






Abaikan canopy yang terbengkalai macam tu..hahaha..daddy tak pasang lagi..Aqil dah bising-bising suruh pasang..tapi tak cukup alat  lagi..huhuhu..

ni tempat letak mainan anak-anak dan study area Aqil..meja tu abis berconteng dek Aqil..Nama pon meja putih kan..huhuhu




Frame satu tercabut..hahahahha


Pic gallery...

Tikat Abstract tu beli RM10.00 je..hehee



Bilik pun kemas jugak..buat dengan Aqil..boleh diharap jugak dia tu..semua dia nak lap..hehee..

So rasa puas sangat bile dapat kemas rumah dan buang habuk-habuk semua..rasa fresh..rasa best!

hehehe

Cuma yang tak best..

Air takde!

Tensionnya rasa...Saya tak suka tengok pinggan bertimbun dlm sinki..tapi nak berangkut air, memang menyusahkan..

So hopefully..semalam dah berakhir hari catuan air..dan we all can be back at normal routine..Please my dear SYABAS..

***Tu yang gambar dapur tak enterframe..tak bersih sangat ..air takde..huhuhu



Photobucket

13 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, rajinnya mengemas. sheila skrg nak kemas kena tgu suami cuti. buat sesama. tak larat dah ni hihiiiii ~~~

nurul husna said...

betul tu, rumah kecik ke besar, bila kemas nampak cantik...hehe...cantik umah awak :)

norey said...

harap² catuan air xlama....kalau xde air..nak jejak dapur pun malas....

Lynn Hamzah said...

rajinnya mengemas...
saya pun kena amek mood juga nak mengemas nie...
hihihihi...

~MommyAqilMedina~ said...

Waalaikumusalam Sheila..Hehe..aahkan awak dah sarat tu..tak payah buat kerja berat2 sangat tau..

Nurul Husna: Thank u dear..takdelah cantik sangat ,biasa je..hehe

Kak Norey: kann..aida dah tak sanggup dah ni tau..rasanya kena extend sampai end of April kan..aduhaii

Lynn: tetiba je rajin aida ni..selalu malas jugak..kikik

Petak Bunga said...

ntah bila nk buat deco2 jugak ni..

Lily@MamaZaraZareef said...

lapang mata tgk rumah bersih dan kemas kan..rumah akakkkkkkk jugak masih semak mata..mengemas mane yg mampu jek..part nak buang habuk tu malas giler..kikikiki

Mar Mansor said...

wah..kemas & bersih umah dia..umah saya 0..barang 2 3 ketoi..huhu

dalila said...

rajinnye mommy..aqil pun rajin tolong mommy..sejuk perut mommy..

Hati Ema said...

rumah saye.... menakutkan.. ngeeee

mama ila said...

cantik rumah..Nampak ceria =)

aTieYusof Family said...

wahh! nampak kemas & bersih je rumah Aida... rajin jg abg Aqil tolong kan.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik la umah aida.. meh sep sikit.. deco rumah kita sama color la.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget