Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 19, 2014

Tak tau macamana nak curi masa..

Assalammualaikum..

Sekarang ni masa sangat mencemburui saya ..Sangat!!

Sampaikan semuanya saya nak buat..dan semuanya rasa sangat tak sempat..

Sekarang ni saya tengah melalui closing Account for the year ended 2012..2012 kan..memang back log sangat!tapi apakan daya terpaksa hadap jugak sebab sebelum ni company yang saya handle ni (subsidiaries) takde sapa yang buat accountnya..So filing sangat  tunggang langgang..Invoice sangat tah ke mana-mana..hilang lah nak kena create sendiri..memang sakit jiwa di buatnya..

Superior saya pulak sanagt old school..semuanya nak buat manual..semuanya nak tulis atas kertas instead of guna spreadsheet..so saya agak tertekan..haihlaa..

Patutnya hari ni Sabtu akan lebih rileks tapi saya terpaksa meet DEADline!!Deadline tu hari Isnin ni so saya tak tau nak buat macamana dah walaupun hampir 70% completed!huhuhu..

May Allah ease everything!

pada yang saya tak BW tu,maaf ssesangat..sebab tak sempat..sabar ye..semoga kerja-kerja akaun ni akan berakhir dengan cepat!!Amin!

***Tak sabar nak start new project with my partner..We will launch something new..something can lead us to a better future!tak sabar nak jadi housewife ..Hopefully semuanya akan membuahkan hasil..Amin!

Nanti saya BW k..InsyaALLAH..

Photobucket

6 comments:

Petak Bunga said...

Biasalah..
Kdg2 sibuk, kdg x sibuk. Sy pun bukan selalu sempt bw..

Dtg jugk kan blog sy bila sy sibuk x smpt dtg sini

Farah Waheda Wahid said...

aida dulukan yang mana patut didulukan, we are still here waiting, tapi memang bila closing buat kita tak menang tangan...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Biasa la tue aida..xpe settle la semua keja2 tue dulu k.. =D

Mar Mansor said...

dahulukan kerja ye..time sibuk memang kalo boleh nak pakai kaki..
wish u luck utk projek akan datang tu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, takpelah. slow2 kayuh ye. nanti dah siap kerja kat ofis barulah BW. heee singgah menabung nissan sini. jaga kesihatan baik2 tau ~~~

*sheila beli hand sock dekat GM Klang. nak murah kena beli borong... nak beli dengan sheila pun boleh ~~~

dalila said...

gud luck aida..sbr ye..semoga dipermudahkan segala urusan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget