Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 14, 2014

Just back from Medan!!

Ramai bertanya kemana saya menghilang..

Maafkan saya kawan-kawan semua..

Dan ini jawapan..

Audit period (sampaikan saya tak berkesempatan langsung nak tatap blog tersayang..)

Boss kecik ada dok memerhati kan..OMG..

Sibuk tak menang tangan dengan business online.. Alhamdulillah..

Dan baru je balik dari bercuti di Medan..Baru je pukul 10 pagi tadi sampai..dan sekarang saya dah kerja..sebab saya tak boleh cuti dah..Sedehh..badan masih capek sebab no rest at all plus tadi bangun pukul 4.15 pagi..huhuhu..huwarghhhh..

So tunggu saya update lagi ye nanti..

Yang pasti gambar memang melambak..haih tak sabar nak upload..eceh..hehe..

Nanti saya BW tau..sekarang memang tak sempat..jangan kecik hati tau!


Danau Toba yang indah lagi permai...


Photobucket

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, welcome back. hehe pelan2 kayuh BW tu ~~~

nurul husna said...

wah awak pergi medan yer...welcome back..seronok bercuti dgn family kan..mesti penat x hilang lg ni..nanti dtg singgah blog husna pulak yer :)

Farah Waheda Wahid said...

welcome back dear...no worries tak kecik hati pun...

norey said...

lama menghilang...rindu bertandang...sekali sekala mencuit perasaan..tanda kasih sayang seorang teman...hehehhe xsabar tunggu aida update.. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnya danau toba!!! baru tgk gbar sekeping pon dah terasa kedamaiannya..hikhik

dalila said...

danau toba?wahhh...bestnye...xsabar nk tggu update dr aida..take a rest ok?

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Welcome back aida.. Subhanallah cantiknya!!! nanti story k..=D

Mommy_Cha said...

amboi bestnye medan tu...
dah lame tak gi jenjalan since ade baby hukhukhuk.
eh tak baby dah Kayla dah beso kuikuikui ;p

aTieYusof Family said...

Bestnya Aida dah sampai Danau Toba.. cantik sgt view nya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget