Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 5, 2014

Terjah Mydin USJ sekarang - Sale sampai esok!!

Alkisah..hari Khamis hari tu, saya tergerak hati nak pergi Mydin untuk beli barang dapur sebab saya plan nak beli sekali A4 paper Double A kat mydin for Office use sebab only kat Mydin je Murah Gile!! RM9.80 per ream.. So bila dah sampai sana!! (saya borong dua kotak Double A paper)

Mydin tengah SALE GILE!!

Tapi untuk pakaian dan mainan sahaja lah kan!

Itu saya tak kisah jugak lah sebab mana ada pasaraya yang buat sale untuk barang dapur kan..

Ape yang memeranjatkan saya semua baju 50% tau..Semua baju!!

Saya pon saja jelah nak test market..beli lah baju harian Medina at RM7.00 (price tag)...beli lah dua helai sebab hari Khamis tu rushing sangat nak shopping..

Sekali tu kan..

Rupanya baju tu belum diskaun lagi!!

Bayangkan lah kalau harga baju RM7.00 after 50% disc berape??

RM3.50 bukan??

Oh em giee..MURAH GILEEE!!

Baju harian je pon!!

jadinya..semalam saya repeat lagi pergi Mydin USJ semata nak shopping baju Medina lagi 4 helai n satu Pyjamas Ben 10 Aqil..

Nanti saya tempek gambar ye..sebab semalam tak sempat nak tangkap gambar sebab shopping dengan Bibiks je ,daddy tak ikut..huhuhu..

So sesapa yang nak shopping baju harian anak-anak,cepatlah ke Mydin USJ (Mydin lain saya tak pasti)..sebab esok last!

nanti saya tempek gambar ye..murah bukan sebab material ..maybe sebab memang nak bersedekah..hehe..Kain pon best okay!

***Pss: Diskaun ni hanya applicable buat pemegang kad Meriah Mania je..so sesapa yang takde Kad Biru tu, boleh buat pendaftaran kat pintu masuk dengan bayaran RM12.00 setahun akan dikenakan..harap maklum..

Thanks for reading this entry yang tak berbayar ni..hehehee


Photobucket

8 comments:

Mama Safiy Arfan said...

Sy xde kad tu..pergh byk sgt untung tu.bli 10 lai pon x ksh klo gtu.hihi

dalila said...

sume mydin rasenye aida..kt putrajaya ni pun..tp xpegi pun..ade la jgk hubby ckp smlm last..xtau nk bli ape..klu usj best la jgk..besar..BIL je pegi sana smlm bli baju skolah anak die..murah btl die ckp yg brand CANGGIH tu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kakak, alaa bestnya. dulu selalu masuk mydin tapi jauh nak pergi tu. area Selayang yang paling dekat dengan rumah. hehehe. ohh kena ada kad baru dapat murah ye. okeyyy thanks bagi info! hihi singgah menabung digi sini~~~

Mar Mansor said...

murahnye..memang berbaloi tu..tunggu mydin y dekat dgn umah ni nk buka nin

Lily@MamaZaraZareef said...

ohh..byk diskaun tuh..untunglah kan leh shopping baju anak2..hihi

kayyana said...

alamak.. ruginye tak shopping kt mydin.. mmg aritu pun mydin kat putrajaya ni wat 50% sales.. murah gile

aTieYusof Family said...

Murahnya... seronok lah shopping ye Aida.. dah lama sgt tak pijak Mydin..sejak2 balik duk Sabah ni hah..hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Bestnya la kalau dekat.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget