Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 15, 2014

Holiday 2014 - Day I - Lake Toba

Assalammualaikum..

Hari ni saya berkesempatan sedikit untuk bercerita..

So perjalanan kami ke LCCT seawal pukul 5 pagi kerana Flight yang diambil ketika itu adalah pada pukul 7.40 pagi..after selesai check in n luggage..

Tepat pukul 7.20 pagi kami terus menaiki kapal terbang dan menuju ke destinasi yang di tujui..

Alhamdulillah selamat mendarat di Medan pukul 8.30 pagi dan terus lah perjalanan kami ke Danau Toba dengan menaiki Innova yang telah disewa pada awalnya..

Perjalanan bermula seawal pukul 10 pagi dan hanya sampai di Danau Toba pukul 3.30 ptg.. selepas berhenti makan n minum..























































Dan ini lah Danau Toba yang indah..Memang menakjubkan ..Masya Allah..Subhanallah..Indahnya ciptaan Allah..





Sebesar Lautan..


Mommy excited..anaknya buat muka derk jee/..


Weolsss...


Alalalalaa..Dina muka comel pulakk..



Family kesayangannnn





Geng pompuan..





Time ni dah serabai habis dah..maklumlah nak dekat pukul 4 ptg..hampir 12 jam perjalanan kami..























Hari Hampir hujan dan kebetulan Hujan terus membasahi bumi Lake Toba malam itu dan kami hanya bersantai di hotel dan sesekali keluar ke Pekan untuk Dinner..

Seterusnya kami ber karaoke since no activity yang menarik disebabkan hujan, jadinya layan sahjalah lagu-lagu Indonesia yang menarik dinyanyikan oleh kaum lelaki..





































Next : Beras Tagi dan Medan ..








Photobucket

9 comments:

aTieYusof Family said...

Subhanallah! indahnya Danau Toba..
seronok tgk aktiviti2 Aida & family.. comel jak Medina bergaya..hehe

Petak Bunga said...

Manis yg seluar biru tu.

Cantik seluar..hi

dalila said...

Subahanallah..cantiknye danau toba..
bestnye kalau dpt pegi..cantik btl..

SSulieana said...

Subhanallah dekat gambar pun cantik apatah lagi yg real...amboi aqil ngan medina pun nk karok gak ye...hehe

norey said...

mmg cantik danau toba.....happy with family.... :)

Mama Safiy Arfan said...

heheh dina pon nak nyanyi jugak.pttlah senyap je blog upenye pegi berjln2 ye

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik sangat tempat nie aida.. amboi kemain yer medina.. sakan nak karaoke jugak yer..=D

Sherwieyna Muzzawer said...

wah bestnya cuti sakan!

Mar Mansor said...

wah bestnye g bercuti..sempat si kecik berkarok ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget