Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 23, 2014

WW : Exam - Akauntan Gred W41

Semoga Allah mempermudahkan perjalanan saya yang teringin sangat nak masuk Goment..

Semoga rezeki berpihak kepada saya..

Dan semoga saya dapat menjawab semua soalan dengan tenang..

Amin..


kawan-kawan..

Doakan kejayaan saya ye..

Amin!!

***1st time nak sit exam after 5 years kot!huhuhuhuhuhu

Photobucket

15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear, In Shaa Allah, I'll pray for you... semoga dipermudahkan, dilancarkan dan dimakbulkan impian yer aida?

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semoga aida berjaya dalam exam tue nanti.. doa byk2 k.. =D

norey said...

InsyaAllah...semoga berjaya Aida....

Mama Safiy Arfan said...

wah tahniah sis..semoga bjya

Mar Mansor said...

buat yang terbaik ye..good luck

Suliana said...

Good luck aida!!

Khairul Asrol said...

tahniah sis! semoga berjaya. haritu saya ada dengar jugak panduan mudah nak lulus exam akauntan gred W41 ni.

KLIK! NOTA DAN PANDUAN KHAS LULUS EXAM AKAUNTAN W41!

semoga bermanfaat! :)

Petak Bunga said...

insyallah..

doa bnyak, rezeki anak2 mna tahu

dalila said...

gud luck aida..in sha Allah..moga rezeki milik aida.. ;)

Nur A.Z said...

saya pun 6 may ni..good luck kak..

Migha said...

gudlack mummy:)

~MommyAqilMedina~ said...

Thanks all..love all of u so mucho!!

Nur Hanim said...

salam. saya pun dapat jugak. hehe. semoga berjaya kak. akak ade rujukan tak? saya ada terbaca dekat blog ni. nampak macam bagus je. tak tau lah.


http://www.khairulasrol.com/2014/04/contoh-soalan-peperiksaan-akauntan-gred.html

Fiqah Feeona said...

adik ipar saya pun dapat..semoga berjaya..

Junaidy Jaimi said...

Tahniah,kak dan semua yang dapat panggilan untuk exam akauntan w41 tu nanti..nak share sikit panduan dari TimInfokerjaya boleh la rujuk dan dapatkan melalui pautan ni Panduan Peperiksaan Bertulis Akauntan Gred W41 2014 semoga membantu..semoga berjaya semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget