Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 25, 2014

Rezeki datang lebih awal..susu drop,inilah punca..

Alhamdulillah..

Rezeki dari Allah tak siapa tahu..

Kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan..

Saya pun tak sangka..huhuhu..

Medina dah nak jadi kakak?haih..tak sangka nya secepat ini..kami plan untuk mula ber baby after Medina umurnya 3 tahun..

Tapi xpela..kami terima dgn redha setiap rezeki Allah ini dan hadapi dgn tenang..

Edd mungkin hujung bulan 12 ni dan beza dgn Medina setahun je?uish uishh..


***Kalau boleh saya taknak bagitau sesapa ..hehe..kalau kat blog ni tak ramai yang jadi kawan saya kt FB..so pada yang tau tu, tau-tau je la ye..saya maluuu kalau family saya tau..kikiki

15 comments:

SSulieana said...

subhanallah rezeki ni aida...bukan salah sapa2...Allah yang berhak untuk dia nk bagi rezeki ni...yeayyy congrats ya!ntah bila auni nak beradik...hihi

Petak Bunga said...

wah...

bestnya..
okey sgt dh tu... dah 3 tahun..
tahniah2..wah kita plk happy. syoknya..x lama lagi bau bby lagi..wah..

jaga diri tau..
xmau ngadap laptop selalu tau..
take care..wah..

nur firhan said...

wahhhhh..tahniah yer..rezeki dari Allah.. Alhamdulillah..

Fiqah Feeona said...

alhamdulillah..tahniah..

ezlinda hisam said...

alhamdulillah... tahniah!

IDAZS said...

alhamdulilah.. rezeki tu aida. tahniah ya...

psst: daku pun cuak juga ni.

~MommyAqilMedina~ said...

Thanks semua..Alhamdulillah rezeki dari Allah..mungkin rahmat juga..pasti ada hikmah..Amin!

Su:takpe yang..InsyaALLAH ada rezeki tu nanti kan..

Petak Bunga : Thank you..thanks for the advise..I will..hehee

Ida: hehee..yeke..jom sama2 preggy lagi..Medina dengan Sofea pun sebaya..adik diorang biarlah sebaya jugak..kikiki

Migha said...

tahniah akak:)

Mama Safiy Arfan said...

haaa kan dh kata..mesti ada isinye sbb tu susu blh drop..hehe..

Tahniah sis..Hi kakak medina..hikhik..

Suliana said...

Alhamdulillah. Tahniah. Baby 2014 juga la ye. Hehe. Take care

Lily@MamaZaraZareef said...

aida!!!!! terkejut n eksited baca post aida nih..hikhikhik..takpelah, dah rezeki medina nk jadik kakak awal kan..klu bulan 12 lahir, sebayalah ngan bby akak nnti..^_^

dalila said...

weeee...congrats aida....
bestnye..rezeki tu..xpe..medina nak jadi kakak..yeayy..

aTieYusof Family said...

Ya Allah! bestnya Aida... Tahniah tau..murah rezeki awak.. sy gak yg masih menunggu adik utk Pa'e...blm ada rezeki...huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. rezeki kalian dimurahkan.. takpelah nak malu kenapa.. Allah dah beri rezeki. takkan nak tolak. hihiii singgah menabung schick sini ~~~

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Benda baik apa yg nak dimalukan aida.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget