Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 2, 2014

WW : 1st Time Aqil nangis at School



Saya terkejut ambik dia dari sekolah..

tetiba teresak-esak pegang tangan Teacher..

Aqil dah kenapa?

Rupanya dia last person yang balik  so dia nangis lah..

aiyohh..selama ni tak nangis pon!

Baru masuk school after school break kan..cengeng lebih..

terus upah pergi kedai beli sugus..

hehee..

***Aqil says: Mommy nakal!ambik Aqil lambat..hahahaa

P/s: Hari tu pergi field trip,mata berdarah pon tak nangis..ni Mommy ambik lambat, pun nak nangis..lembik lah Aqil ni..heheh..


-Nanti saya BW secara pukal ye..keadaan tak mengizinkan nak bukak internet..huhuhu..
Photobucket

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alaa comelnya Aqil! hehee sheila dulu pun kuat nangis gak kalau mak atau akak lambat amik balik sekolah. hiewhiew ;p

norey said...

olololo..cian kat aqil....merajuk mommy ambil lambat..nak bermanja² dengan mommy la tu.....sweet tgk muka aqil..hehheehe

Mar Mansor said...

alahai..sian aqil...mommy nakal..sweet gitu..

Farah Waheda Wahid said...

lain kali mummy jangan lambat2 ok?

~YUN~ said...

Siannya aqil,nti review pasal smart reader blh?yun masih tercari2 school yg sesuai utk afif..:)

IDAZS said...

sian aqil.. lain kali mummy jangan ambil lambat tau!

aTieYusof Family said...

hehe... Aqil takut mummy tak ambil kot..tu yg dia nanges...hehe

dalila said...

sian aqil..ape la mommy ni..
hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alolo.. ciannya aqil.. noty la mommy nie.. kan dh kena upah sugus.. hehehe.. besa tue aida..aqil nk manja lebih skit ngn aida la tue.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget