Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 17, 2013

Cake Hunting Beginss!! Looking for Rainbow cake layered with creme Cheese with edible Image Power Rangers

Assalammualaikum..

hari ni..saya kerja..sob sob..sob..

Terpaksa redha dan kuat..eceh!!

hihihi

InsyaALLAH 25/8/2013 saya dan famili akan buat majlis makan-makan..Bukan Open House..hanya makan-makan je.. (means buat kecil kecilan saja)..hihihi..

Ni sempena Tour rumah ke rumah untuk geng Futsal Hubby..huhuhu...Memula just Geng Futsal..sekali tu Hubby nak jemput jugak Geng Badminton dia (10 org)..so plus famili n kawan-kawan lain yang sudi datang nanti mungkin dalam 50 org kot..hihihi..

So bile dah buat makan-makan..memang mommy nak buat lah terus Birthday Aqil which will be on 29 Aug 2013 ni.. (4 tahun)..

So sekarang ni Mommy tengah gigih mencari Cake yang sedap!

Features nya harus lah..

Rainbow Cake
Edible Image Power Rangers
Rate dalam RM80 saja..hahah
Layered Creme cheese..

Please...Ada tak sesapa tau kat mana nak dapat kek yang sedap area Puchong,Equine, Subang...Please!!!

Kalau ade contact,please bagitau Mommy ye..Please please please..

Sebelum ni mommy memang suka carikan cake untuk adikk beradik mommy..Tapi so far tak menepati piawaian sangatlah!! Cuma Cake Birthday Aina hari tu je Sedap nak Mamp! Tapi jauh sangat lah pulak..Area Kluang Nuh...huhuhuhu..


Ni Rainbow Cake tau..

Sedap Giloss..

Creme cheese layered..Sedap n nyummy!!



yang lain-lain..tak sedap! SORRY..huhuhu


Cake Birthday Aqil Tahun Lepas


Birthday Aakif


Birthday Abg long Asyraff

Semuanya 3D Cake..

Tak sedap sangat..sorry..tak moist..huhuhu..

3D Cake..dalam tak sedap pon saya dah order kat kakak tu 3 kali..dalam 3 kali tu la saya tak pernah jumpa dia..Agak sombong!

So start tahun ni saya tak order dah dengan dia..

Saya order kat orang lain pulak..


Rainbow cake with Boboiboy Edible Image..

Pon tak sedap sangat..Keras n tak Moist!!

Kesian kakak saya..huhuhu..

Tu yg sekarang ni saya macam trauma nak order cake!

huhuhu..

please sesapa yang ade contact n pernah order rainbow cake yang sedap n yang penting Moist moist gitu,please roger saya..ada masa seminggu lagi nak order ni..

Please ye sayang2 semua..

***To be not so cruel, saya tak bagi pon link buat cake2 yang tak sedap tu..tak baik menjatuhkan business orang kan..hihihi..

Saya mencari kek seperti ini..


Lebih kurang la..

Yang penting sedapp...



Photobucket

3 comments:

aTieYusof Family said...

Harap2 jumpa ye kek yag sodap & moist idaman kalbu tu..hehe...
mahal pun tak kisah janji menepati piawaian kita kan?..
kt Sabah lgi lah kurang pilihan..klu ada pun mmg harga berganda2..")

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye nak celebrate bday aqil ye..nk bagi link tak de plak..hehehehe

Norhasniza Khalid said...

bukan main cantik lagi keknya ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget