Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 14, 2013

Sabtu~Sunway Pyramid~Black Theme!!

Plan asal..nak pg jalan2..sebagai tebus ms dady yg sibuk time PRU hari tu... (klh YB yg bertanding)

So sy pon plan nk pg IKEA - nak cari Durian Crepe kat IKano - Nak cari comel item to buy at IKEA tuk tambah seri bilik Aqil - selebihnya JJCM..

Tapi..daddy taknk pg pulak IKEA nun!!sbb katanya nk repair laptop..mna ada org repair laptop kt IKEA..huhuhu..punah harapan..

so choices yg ade hanyalah IOI Mall or Sunway..alaaaaaaaaa..both tempt dh pg bnyk34x kali dah..boring...setakat IOI,mommy pg sndri pon slamber je..huhuhu..

Lastly,pg je la Sunway pon..kata jalan2 kan...huhuhu..

Jom layannn..


Si bam bam Medina a.k.a BabyNa (Aqil yg bagi nama..)


Three of us..Medina dah nantoksss...


Si Hensem Abg Aqil..abg aqil pon dah nantokss..


Adik dah bum..senang keja Momy n dady..


Abg happy dapat car..kalo tak asik nak berebut stroller je..huhuhu





Mommy n dady..susah betul nak tangkap gambar berdua skrg ni..dady tak suke!!nyampahs kan??


Ok stroller dah jadi TIGA!!!sebab??Abg Aqil dah tido..terpaksa sewa lagi satu stroller from Sunway!


Pak lang sorong car kosong..


Anak - anak dah tido..meh kita makan dulu kat Fish n Manhattan Market..nyummynyaaa..




Feveret mommy as of now..gumukslah lepas ni..tapi yg ni tak sedap sangat..sedap lagi kat Chillis n Bad Boys..huhuhu..tak mahsyuk sgt brownies nya..


Dua-dua dah bangun dah...yeah..kita separate...boys ikut dady cari brg dady..girl ikut mommy..kita p smbhyg n jln2 di Jusco k..






tempat wajib..baby room..change diapers n feeding time!!!


Medina excited giler duduk kat dalam baby room jusco ni..sbb colourful sangat kan...



Dah..jom balik..

tak beli pape pon...beli wet tisue n lotion for Medina je..huhuhu

Next week nak pg jugak IKEA..nk mkn Durian Crepe kat sana..katanya sedap..huhuhu..

Kenapa we all pakai Hitam??jeng jeng jeng..idea brought by dady..

sape yang tau tu tau lah kan..hihihihi




Photobucket

4 comments:

SSulieana said...

medina!!!!seketul je dia...gerammm...aida kenapa pakai hitam?ehem2 pasal tu ke?...hehe

pelangi chenta said...

macam dah kurang jek 'ketembaman' baby na kak.heheheh

MaMa Rey said...

geram tengok Medina ni..pipi tembam comel..

psstt..MommyAida makin cantik lps bersalin apa rahsia..:)

aTieYusof Family said...

Medina! comellllllll...cubit pipi sikit....amboi..seronok nya jalan2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget