Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 14, 2013

D.a.H.L.i.A -i'm touched!

For those follow cerita Dahlia tu.mesti dah dilanda dahlia fever kan...

Actually,at 1st xlayan pn citer tu..sekali tu ter tengok pulak..eh..eh..cam bez ..

Then dh start follow..

Sipnopsis (sikit)
Dahlia n Razman kahwin 11 tahun-ade dua ank-danish n rania-dahlia's  bestfriend,haliza-ade hubungan dgn razman-cantas kawan sendiri-dahlia dapat tau razman curang after haliza mengaku yg dia pregnant n razman terpaksa terus terang-dahlia frust amat-amik kputusan utk bercerai-anak-anak dahlia jaga-rumah dahlia,haliza lelong n beli balik sbb nak duduk dgn razman kt dlm rumah tu-dahlia hidup dgn anak-anak-seterusnya??-jom tgk citer best ni setiap isnin smpai rabu pukul 10mlm at Mustika HD...

#sedih bila tgk anak-anak jadi mangsa penceraian n emosi mereka terganggu..kesian..

# suka tgk dira abu zahar jadi dahlia..sgt menjiwai watak..

#penangan citer ni "menangis sedih n emosi mommy terganggu" ckp kt daddy "whatever it is,kita jgn bercerai tau bang..kesian anak-anak" "ape bie mengarut ni??" Hahahagaha..

3 comments:

MaMa Rey said...

sedih ke citer dia..blm pernah tengok citer ni..nanti nak tengok..siap sedia tisu sbb sy pn emo juga hehe

aanie said...

hehe..biasa la kan pmpn mmg emosi lebih sikit...nak-nak cite mcm ni...huhu...

mcm best je cite ni...tp aanie xleh tgk..xde HD...

aTieYusof Family said...

sllu ternampak iklan citer ni kt TV..tapi blm pernah tgk.. cuma bila tgk iklan mmg dah agak mesti sedih..
sy pun Dira berlakon:)
jgn nangis2 tau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget