Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 17, 2013

Esok!! nak pg SOGO Warehouse Clearance Sale!!

Assalammualaikum..

Selamat hari Jumaat Semua..

Alhamdulillah, perut pun dah kenyang ..mata pon ade gam...baiklah kita menulis sesuatu sikit.hiihi

Esok..cadangnya..nak pegi Sogo..nk join Sogo Warehouse Clearance Sale..sebab nak cari baju bajan Medina for daily use..sebab semua baju dah habis..

Al maklumlah..dia kan debab, harus semua dah tak muat..kena pakai baju up to 6months n above dh..kalo 3-6 months, mmg kesian kalo tgk dia pakai..sangat tak muat..

Rompers pn bnyk dh tak muat..semuanya dah masuk dalam satu kotak..sebab kali ni nak kumpul baju bajan Medina elok-elok..mana tau esok lusa kalo dapat ank pompuan lagi, boleh pakai lagi..sebab baju bajan dia semua nya cantik-cantik n ade 3, 4 pasang baju yang Medina yang atuk dia beli kat Oberseas pakai 2,3 kali je...sebab??tak sangka Medina secepat itu tembamnyaa..so sangat sayang kan??better simpan elok2..booties n mittens pon sama..kumpul elok2 semua nya still bleh pakai lagi..

Kali ni , saya dah tak boleh bagi kat orang dah baju bajan tu unless kalo saya dah nak tutup kilang n still tak dapat ank pompuan, maka boleh lah di sedekahkan...kalo tak, saya nak simpan n xnak beli baju bajan tuk adik dia dah..(kalo pompuan lah..hihihi)

Ok stop merepek..

Sempena Sale kali ni, saya tgk mmg meriah as per their sales before ni lah kan..

so mmg nk aim baju bajan medina n Aqil for daily use only..kesian tgk A&M pakai baju sendat mendat..huhuhu..

Jom Serbu Sogo weekend uolsss..




















Pic: courtesy by Sogo FB

semua barang ade sale tau..saya juz amik gambar yg mana saya berkenan..hihihi..selebihnya, jom join sale ni..

Sale :
16/5/2013 - 19/5/2012

Selamat shopping semua!!!


Photobucket

9 comments:

pelangi chenta said...

better akak simpan jek baju medina.mana tau 3rd baby pun girl.boleh guna baju medina pulak.selamat bersesak di sogo kak.hehehehe =)

IDAZS said...

ingat nak pergi lunch hour td, tp bila pk hujan dan sure susah parking terus tak jadi.

apepun selamat bershopping ya :)

SSulieana said...

happy shopping aida...

aTieYusof Family said...

seronok nya ada sale! sini susah nak jumpa shopping complex buat sale! huhu..klu ada pun tetap mahal..haha..
Medina cepat bam-bam tu yg baju tak muat..hehe..takpe simpan, mana tau ada adik Medina nti..:)

aanie said...

hohoho...shopping...bestnya....dulu selalu gak g warehouse sale sogo ni...tp skrg dah jadi kurang rajin dah....

tp mane tau esok jadi rajin pulak...hehe...

slmt shopping...

Tihara said...

bestnya shopin mopin sampai lebam nanti :)

zailamohamad said...

kompom penuh ngan manusia ni..selamat shopping..akak xlarat dah nak pegi tempat ramai2 orang ni..huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..bestnye..selamat bershopping.. :)

MaMa Rey said...

best shopping time ada salekan..

simpan je Mommy Aida..manatau akn dtg pompuan :)(nak tengok pic Medina yg terbaru :)..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget