Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 28, 2013

Photoshoot at KPMC Puchong!!

Assalammualaikum

Holla!!

Nak di jadikan cerita, KPMC Puchong tempat Medina lahir, sedang mengadakan satu pertandingan Bayi Comel..

memandangkan Mommy yang over excited nak   ber photoshoot bagai, maka, mommy ni sangguplah ambil cuti semata-mata nak bawak Medina pg Photoshoot kt sana..

***Sebenarnya mmg nak ambil cuti sangat sebab saja nak rileks kat rumah..hihihi

SO tiba di hari kejadian (hari Khamis), Tinggalkan Aqil sekejap kat rumah PIL (kalo bawak si abg, confirm tak sempat photoshoot pon),terus meluncur laaju ke KPMC Puchong..

On the way tu, Medina baik je duduk kat dalam car seat dia..lepas tu dah nak dekat sampai, terus merengek dah.. (NAK TIDO!!)..aiyarkk..macam mana nak photoshoot ni??uhuk!

Dah siap parking..terus bagi susu...tetiba...5mis later..Zzzzzzzz...adusss...rosak plan..hahahha

Tapi memandangkan,dah sampai,dan taknak amik cuti lagi...pergi lah jugak..angkut Medina dengan carrier2 sekali..hihihi

Daftar..5 mins cam tu panggil naik atas nak tangkap gambar..si Med still tido lagi tu..try2 kejut, muka sebek..sambung tido lagi..huhuhu

tunggu sekejap..angkat Medina...dia ter jaga...terus agah2 ..senyum la jugak seposen...hahahaha..

So bermula lah photoshoot itu..muka yang ada hanyalah..

terkejut + tercengang (tengok nurse ramai sangat) + muka ketat + muka mengantuk = Spoil betul!!!huhuhu

lantaklah dik,janji kita dapat tangkap gambar dia yang tak mengamuk pun walaupun kena kacau time tido dia..hihihi



huhuhuhu..

****So tunggu je lah hasilnya nanti..kikikikiki




Teaser - Weekend lepas - Kenduri at Melaka - Next Entry!!


Photobucket

9 comments:

pelangi chenta said...

wahhh kak photoshoot bagai.saje jek ke?

aanie said...

bam bam btl pipi dia...:)

ok la tu dia x ngamuk kan.....kalo ngamuk, lagi la x jd photoshoot....

Lynn Hamzah said...

wah semangatnya dia...dah brp kg nie?

~MommyAida~ said...

Anum: hihihi..saje je..join suka2..kikiki..

Aanie:tu la kan..nasib baik..hihihi.

Lyn:Hihihi..rasanya dah 7kg kot..sbb 4 bulan hari tu xtimbang pun..

IDAZS said...

photoshoot seronoknya..

gud luck medina :)

::NureeN:: said...

sweet :)
sronok photoshoot.. gambar sure cantik

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..jarang2 hosp buat pertandingan mcm ni..good luch medina..=D

aTieYusof Family said...

wah! Medina siap photoshoot bagai..hihi..mesti comel nti..
eh! tapi mummy nya senyum lebar plak kt pic tu..:)

Suliana said...

wah bestnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget