Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 2, 2011

Transformers in 3D TODAY!!Tiket free lagi tuuuuuuuuuu

Have to bersiap dgn cepat sbb takut tak sempat sampai on time!!
hehehehehee...
1st time tgk wayang tanpa hubby after kawen..
Sebab??
Saya dapat tiket free....Opis bg..HP bg kt Opis...heheheheheh..
Jgn Jeles ye..
Actually berdebar gak ni sbb 1st time sy pg dgn org yg tak kenal even same dptmt pon br sekali je cakap..ade yg tak penah ckp lgsung...
ahahahahha..
Dept saya dapat 4 je tiket free..
Kebetulan yang lain2 tak free so ia sudah menjadi rzeki saya..
huhuhuhu...
SO 1st time nk tgk wayang in 3D n 1st time jugak dpt tgk kt Gold Class pny GSC..
Nantikan review saya nanti eh..

***MidV n the Gardens building just next to je kan??hahahahah..takut sesat...1st time nk pg sendiri...kikikiki...
****Daddy org yg paling jeles Mommy dapat tiket free siap tanya lagi takkan dpt satu je??satu je bang..MAAF!!
*****Aqil duduk ngn Bibik kejap ye..nanti Mommy Beli KFC tuk bibik...Photobucket

1 comment:

munna said...

bestnya tgk wayang...kak munna dah lama tak tgk wayang sebab kat sini takde panggung....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget