Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 9, 2011

MOmmy dah kena minum susu pulak dah...

Photobucket
Actually,mommy bukanla peminum susu yg tegar..Tak bleh langsung bau..rasa cam kembang je tekak..dulu time mengandung pn pilih susu yg tak kuat bau,br bleh minum that's y mommy minum susu Dutch Lady instead of Anmum..hahahahh..

SO now...Daddy dh mula bising bila Mommy kerap mengadu terseliuh la..sakit sana sakit sini..sampai kena beurut...then..Daddy force Mommy utk minum susu..

Pg Giant hr tu ade org pomote susu..Brand Wyeth..ntahla Mommy pon tak sure n tak penah dgr..Satu tin yg 800g RM 60..hurmm bila rasa,mcm best sebab tak rasa susu sangat..rasa cam ape yer?ntah susah nak describe cume takde bau susu langsung..

Memula konon nak jaga hati org tu weall pon letak dlm trolley but then bila pikir2 balik kan,kalo nak buat amalan,rasanya tak perlu kot susu memahal cam tu..kang jadi beban pulak n terus tak minum langsung!Susu Aqil pon tak semahal susu MOmmy..heheheh...

Then letak balik n terus pilih susu mana yang terbaik..Arghhh amik Dutch Ladyy jela..Sekali tu..Daddy kata ni Ade Susu Anlene..tryla..takpe mahal sikit dari Dutch Lady pon..pastu ade Chocolate Flavour lagi..Mesti Mommy suka kan..hehehehhe...Thanks Abg..

Bile practice rasa dia not bad n yg pnting ade rasa coklat..hehehhe...so bila mommy sahur,minum susu ni the siang hari tak rasa lapar langsung!!sedap pn sedap..So Mommy suggest sape yg dah minum susu or baru nak mula berjinak-jinak minum susu ni..Susu Anlene adalah pilihan yang bagus!!Tryla k..

***Selain utk tulang,susu juga baik utk gigi,penambah tenaga...
****Sorry yer...entry Transformers 3d tak ber mood la nak buat entry dia..sebab cerita best gile cuma jadi tak best bila tak menonton bersama huby..so totally tak best!!ahahahah..bleh plak cenggitu kan..heheheh...5 stars for transformer 3 itself...cpt2 pg tgk k..

2 comments:

Yasminhamid said...

akak bukan peminum susu...

LYAfrina said...

Take care dear...
Tp skarang mmg wajb minum air gula dh kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget