Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 22, 2011

Friday Attire..

Photobucket 
Setiap hari Jumaat kan kt compny sy ni dibolehkan untuk berpakaian bebas..means Jeans n shirt pon boleh..
Memula saya mcm pelik dgn company cousin sy yelakan hari lain kena formal tp hari Jumaat bleh pakai jeans..hurmmm..Alasan cousin saya tu sbb setiap hari Jumaat tade meeting so boleh pakai pape je..hooooo..

But then bila kat company baru ni pon boleh pakai bebas pada hari Jumaat...saya dah tak pelik dah..malah setiap hari Jumaat pada minggu terakhir bulan tersebut diharuskan untuk memakai T-shirt rasmi company..Kale Putih hijau...hihihi...

Hurmmm tapi kan..saya tetap merasakan sesuatu tidak kena bila hari Jumaat yang mulia ini tidak diserikan dengan pakaian Baju kurung n baju melayu..looks weird kan...Tpi ape boleh buat..kita hanya kuli bukan boss..huhuhu..tp boleh je nak pakai baju kurung n baju melayu tapi tetap rasa janggal sbb akn jadi satu-satunya je yg pakai baju kurung or baju melayu..huhuhu..



Ok..sampai ketemu lagiiii...

***mencikkkkkkkkk..bila hari nuzul Quran nanti company ni tak cutiiii...sedih..dahla time puasa tetap balik pukul 5.30...haiyooo..mana dannn......UUUwaaaaaaaaaaaaaaa.....

3 comments:

sarah-najwan said...

salu ari jumaat la org berbaju kurung atau berbaju melayu..

keje akak totap pkai baju kurung..ehhehe

Yasminhamid said...

pelik gak tu.. sebab biasanya hari jumaat org pakai baju kurung ngan baju melayu kan??

munna said...

mesti tak bestkan...biasanya klu hari jumaat lah kita nak melaram dgn baju kurung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget