Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 21, 2011

::Kekeliruan dan Ketidakpastian::

Hurm..Mommy n Daddy pening...
Nak kata ye..tapi tak rasa pape pun...
Tp nak kata tak...rasa mcm ye sbb ehem ehem dah lewat dua bulan..hohoho..
Apekah tanda lain yang ade??
Mommy pon tak pasti..

ISyyyyyyyyy...Mommy pregnant ke tak ni???
Rasa malas dah nak buat test..
sbb takut kecewa..hari tu dah buat tapi takde pon...huhuhu..
Rasanya nak tunggu lagi...
Bila dah ade tanda yang jelas n nyata baru nak pg beli pregnancy test lagi..heheheee...

COntoh tanda yang jelas n nyata...Mommy muntah2,pening n loya2...hihihi..tu je la kot sign waktu mengandungkan aqil dulu...

Cuma sekarang ni...bila pagi or siang terus segar bugar...bila dah mlm esp pukul 8 mula la lesu n mngantuk sesaja..tak larat langsung nak duduk..since minggu ni la..before this sampai pukul 10 pon tahan lagi..

Sampaikan rasa bersalah gile dgn Aqil sebab tak sempat nak main dgn dia..
Aqil,Mommy amik dari rumah bibik pukul 6 dia bru tido siang (before tu keje main je Mommy dah balik baru nak tido)..pastu Aqil bangun pukul 8mlm..Pukul 8 mommy dah letih n penat...dah tak larat langsung..sampaikan Aqil main sendiri without Mommy yg sudah ketiduran..Sedih kan...

Semalam nasib baik ade pak kojek n pak mizi tolong main dgn Aqil n pukul 11 mlm sambung main dgn Daddy pulak then Mommy tak pasti Aqil tidur pukul berapa...tau2 dah terbaring kt sblh MOmmy...huhuhu..

Sabar jela..

Haihla..Tanda cepat la dtg....hihihihi...

Kawan2 tolong doakan yg terbaik ye...hihihihi..

***MOmmy ade jual kuih raya kt FB...kalo nk tgk2 sila2 la jenguk FB mommy ye...Sayang semuaaaa....


Photobucket

6 comments:

Edura Hanum said...

insya allah kak.
.nanti aqil adalah teman.
=)

kayzie said...

cek la momy..mana tau kali ni takde alahan muntah2 tu..hehe..

sarah-najwan said...

alahai..pi check cepattt...

MommyAqil said...

hihihi..InsyaALLAH next week mommy check ye..kalo ade..Alhamdulillah..Kalo takde,kita cuba lagiii..hihiihi...

Yasminhamid said...

insyaallah.. ada rezeki ada la tu.. kalau tak usaha lagi.. chaiyok..

shilafaizz said...

Aida...cam ade jeeeer.heheh klu aida nk tau cepat pegila scan sbb dh 2bulan kan..klu ade msti dh nmpk kantung bby.better la cautions awl2 drpd xtau prgnnt kang kita wat keje2 brt.klu scan xde pon xpe sekurangnye dh tau ade ke xde..gud luck dear! Lame xjenguk blog awl sbb kt opis blog2 yg ade gmbr bsr2 kat header sy xleh bukak.ni pon pki BB jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget