Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 28, 2011

Petang ni Saya nak Ke Stadium BKt Jalil!!Tak Sabar MOde!!


Tak sabarrr..
Nak tunggu petang..
Pagi tadi pg opis pn rasa cam semangat gile sbb opis just next to Stadium Keramat je kan..So sangatlahh semangatnya..

Heheehee..

1st time nak jejak stadium after 3years…last jejak before pregnant after kawen tgk Kedah lwn Selangor..(Terpaksa duduk kt Kedah Side sbb tade sape nak teman duduk kt Selangor side..huhuhu..)

Yer..saya adalah peminat no 1 Bola sepak tanah air..biar org tak percaya pon tapi Saya adalah peminat mereka..Esp Malysia League n Malaysian Team…Biar org nk kata ape brg Malaysia??tapi ada saya kisah??saya tak kisah pon sbb semangat kenegaraan sgt menebal dlm diri ini..(chewahhhh)

So..tak sabar nak tunggu pukul 5.30 in fact tak sabar nak pg lunch so that masa akn berlalu dengan pantasnya..hehehhh…

Dah siap bwk baju nk tukar nanti..tp tak sempat nak bli jersey sbb Daddy balik sgt lambat smpaikan weall pon tak sempat jmpa daddy smlm..

SO pakai je ape yang ade…hihhih..

Mommy akn pg stadium terus dari Opis..daddy n Pak lang om akn naik moto n park kt mana pon Mommy pon tak sure..

Aqil??ala..aqil Mommy kena tinggal la..heheh..Semalam dah bgtau bibik dah..
Memula cam keberatan je tau bibik tawu Mommy nk tinggal Aqil..
Tapi sesekali ape slahnya..consider la skit bik..hr tu Mommy MC mommy tak hantar Aqil pon takkan nip on nk berkira..Rilek la..
Pastu pg td..dia ok!!siap suruh tinggal je Aqil n biar dia tidur ngn Bibik..Bibik nk bg can mommy n daddy..Cheh can ape..Bendera Jepun maa..(uupppsss..)

Walau lewat sekali pon Aqil tetap kena tidur ngn Mommy..nanti Mommy tade bantal peluk…heheheee…

HARIMAU MALAYA!!Bangkitlah..
Baham Singa walau mereka melawan
..Semangat Harimau harus terserlah..
 semoga Piala Dunia mampu kita tawan..

Ayuh semua ke Stadium Bukit Jalil malam ni….

5 comments:

SSulieana said...

hoh jelesnye...nk tgk muke aida kat tv mlm ni...hehehe...go Malaysia...jgn la hampakan peminat2 korang!

Edura Hanum said...

jeles...jeles
xdapat tiket =(

wahida said...

tak sabar nak tgk aksi harimau malaya mengganas mlm ni...

Yasminhamid said...

huih.. semnagt tul ni... harap malaysia menang kan??

munna said...

semangatnya Aida... walaupun tak menang tapi kira oklah malaysia main kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget