Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 26, 2011

MC..tp bleh pg Shopping Brg Dapur...

sebenarnya..tak plan pn nk MC hari ni sbb mata ni merah sbb kegatalan melampau waktu malam ahad hari tu...

Sekali tu bgn pagi tadi terus mata ni merah n melekat lekat..tambah plak resdung yg agak parah maka dengan rela hatinya saya pon decide nk amik MC drpd ramai yg taknak pandang saya ble kat opis nnti..(isnin hari tu pun ramai dah bertanya....kenapa mata merah ,kenapa itu kenapa ini...malas nak jawab..)

So MC tadi dapat dua hari..doc kata mata sy tak bleh baik dlm ms sehari je..so dia bg dua hari..baik hati betul doctor ni..hehehe..

Walaupun MC Aqil tetap bersama saya sebab bile saya tanya dia..

"Aqil nk pgg umah bibik tak?"

"nanakkkkk..." tanya dua tiga kali mcm tu la jugak jwpn nya..so tak payahla hantar dia..

Menjelang ptg..huby ajak ikut dia pg keja n terus bleh singgah Mydin USJ tuk bli brg dapur sempena puasa nanti...

hurmm memang melambak sgt brgg nnk kena beli,yela kan..puasa nanti hari2 kena masak,of course semua brg mesti ade..

Alhamdulillah saya tak pg hr weekend or mlm weekdays...msti ramai umat manusia bli persiapan nak bersahur dan berbuka...

td pn went on smoothly n Aqil behave je sbb masuk je Mydin terus terlentokk..ZZZzzzzzzz..wahh senang keja Mommy n Daddy nk shopping...heheee..

Semua dah bli...tak sabar nak sambut puasa nanti...

**Kawan2 semua dah prepare ke??hihihi..



Photobucket

3 comments:

Yasminhamid said...

belum shopping barang dapur. weekend ni baru nak beli..

wahida said...

aku pun tak sabar nak sambut ramadhan..

sarah-najwan said...

akak lom beli apa2 lagi..igt nk beli ptg khamis ni atau sabtu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget